25 / 04 / 2024

Ayışığı Evleri'nin sosyal tesisleri tanıtıldı! 234 bin TL'ye 2+1!

Ayışığı Evleri'nin sosyal tesisleri tanıtıldı! 234 bin TL'ye 2+1!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Ayışığı Vadi Evleri

Ayışığı Vadi Evleri’nin tamamlanan sosyal tesisleri 22 Eylül 2012 tarihinde gerçekleştirilenbir organizasyon ile görücüye çıktı



Site sakinleri düzenlenen bu etkinlik ile Nisan 2013’den itibaren yaşayacakları keyifli ve konforlu yaşama ait ilk izlenimlerini somut olarak görme şansını da elde etmiş oldu.


Demir İnşaat, Ayışığı Vadi Evleri’nde kullanıcılara sunduğuspor ve sosyal yaşam ünitelerini incelikli düşünülerek tasarlanmış ayrıntılarla zenginleştirdi. Dinlenme ve rahatlama duygusunun yoğunluklu olarak yaşanabilmesi için modern veminimalist bir anlayışla tasarlanan sosyal tesisler tasarım anlayışıyla da dikkat çekiyor. 


Modern yapısının yanı sıra geleneksel çizgileri de göz ardı etmeyen Demir İnşaat, AyışığıVadievleri projesinin sosyal tesislerinde yer alan hamam bölümünde Osmanlı hamamı konseptini günümüze taşıdı. Osmanlı motifleri ile bezenen duvarları, kurnaları ile Osmanlı’nın tarihsel dokusunu yansıtmayı amaçlayan Demir İnşaat, seramik tercihini de Decovitaliliumdan yana kullanarak bu özgün tasarımın devamlılığını sağladı.


İnşaat süreci hızla ilerleyen ve taahhüt edilen süreçten önce teslim edilmesi öngörülenAyışığı Vadi Evleri, sakinlerine dinlenceden eğlenceye her türlü aktivitenin kapısını aralıyor. Projede hamamın yanı sıra; sauna, buhar odası, masaj salonu, jakuzi,sinevizyon, kreş ve çocuk kulübü, çocuk havuzu, açık oyun parkı, kapalı oyun alanı, cafeteriagibi bölümler de yer alıyor.


Sağlıklı bir yaşamın anahtarı olan spor için gerekli tüm altyapı olanakları, projede ayrıntılarıyla düşünüldü. Sporu yaşamlarının vazgeçilmezi olarak görenler basket ve voleybol sahaları, tenis kortu, masa tenisi, açık olimpik yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, yürüyüş yolu, bisiklet parkuru, fitnesscenter’ın sunduğu her türlü hizmetten yararlanarak zinde ve dinamik bir yaşam sürdürürlerken Vitamin Bar’ınsağlıklı içecekleri ile soluklanabilecekler.



Demir İnşaat; cafe, restoran, market, konforlu ve iddialı sosyal tesisleri ile yine bir ilki gerçekleştirerek teslimden önce sosyal yaşam üniteleri ve eğlence birimlerini tamamladı ve site sakinlerinin beğenisine sundu.


Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, yerel yönetim temsilcileri,  Ayışığı Vadi Evleri  konut sahipleri ve medya mensuplarının katıldığı etkinlik sırasında tüm konuklarla özel olarak ilgilendi. Hamit Demir bu sırada yaptığı açıklamada; bugüne kadar gerçekleştirdikleri bütün projelerde olduğu gibi Ayışığı Vadi Evleri için de özenli bir çalışma ortaya koyduklarını belirterek, diğer birçok benzer projede sosyal tesisler biriminin projeiçinde her zaman yer aldığını ancak inşaat şirketlerinin nedense bu tesisleri hayata geçirmekte zorlandığını, çoğu sitede sakinlerin söz verilmesine rağmen bir sosyal tesise kavuşamadığını belirtti.  Demir İnşaat  olarak her zaman verdikleri sözün arkasında olduklarını ifade eden Hamit Demir, “Bunun en güzel örneğine şu an bu özel günümüzü paylaşarak sizler de şahit oluyorsunuz, Nisan 2013’te tamamlayarak hak sahiplerine teslim edeceğimiz sitemizde, sosyal tesisimizi her türlü detayını düşünerektamamladık, sizlerin beğenisine sunduk ve farkımızı böylece bir kez daha ortaya koyduk.” dedi.


* Projede yer alan konutlardan 1+1'ler 160 bin TL'den; 2+1'ler 234 bin TL'den ve 3+1'ler 325 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede yüzde 25'lik oranda peşinat sonrası banka kredisi kullanılıyor. 


Ayışığı Vadi Evleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için Demir İnşaat’a 444 2 116 veya 0 (212) 853 08 80 numaralı telefonlardan ya da www.demirinsaat.com.tr internet adresinden ulaşmak mümkün.


Ayışığı Vadi Evleri’ni Facebook üzerinden izlemek içinhttps://www.facebook.com/#!/ayisigivadievleri; Demir İnşaat ile ilgili haberler, kampanyalar ve gelişmeleri takip etmek için isehttps://www.facebook.com/#!/demirinsaat.tr ve https://twitter.com/Demir_insaat adresleri ziyaret edilebilir.



projeye sor



Geri Dön