24 / 04 / 2024

Ayışığı Mercan Evleri, Mayıs 2015'te teslim edilecek!

Ayışığı Mercan Evleri, Mayıs 2015'te teslim edilecek!

Firma: Ayışığı Gayrimenkul

Proje: Ayışığı Mercan Evleri

Bodrum Gümüşlük merkezde 3.500 metrekare arazi üzerine projelendirilen ,toplamda 14 daireden oluşan Ayışığı Mercan Evleri ,bahçe katı ve üst kat olmak üzere birbirinden bağımsız 2+1 daire olacak şekilde planlandı...




Ayışığı Gayrimenkul yeni bir konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor. Bodrum Gümüşlük merkezde 3.500 metrekare arazi üzerine projelendirilen ,toplamda 14  daireden oluşan  Ayışığı Mercan Evleri  ,bahçe katı ve üst kat olmak üzere birbirinden bağımsız 2+1 daire olacak şekilde planlanmıştır.


Gümüşlüğün merkezinde ana cadde üzerinde olan bu proje yine daha önce yapımı tamamlanmış olan Ayışığı Konaklarına 200 metre mesafedir.


Ayışığı Mercan Evleri Projesinde güvenlikten sosyal olanaklara, kullanılan malzemeden iç mimariye kadar yaşama değer katacak birçok ayırt edici özellik bulunuyor. Kompleksin içinde yarı olimpik yüzme havuzu, havuz başı barı, 24 saat güvenlik, müstakil açık otopark ve yeşil alan gibi her türlü konfor olanağını sağlanmaktadır. Ayrıca konumu itibariyle ana caddeye sıfır olmasıyla birlikte toplu ulaşıma, sağlık ocağına, marketlere yakınlığıyla da yılın 12 ayı, yaz kış Gümüşlük ’te yaşamak isteyenler için de ideal yaşam koşulları sunulmaktadır.


Ayışığı Mercan Evleri projesi Ekim 2014’te yapımına başlandı. Mayıs 2015’te teslim edilecektir.


Ayışığı Gayrimenkul firmasının kurucu ve yöneticisi Müslüm ÖZCAN Bodrum yarım adasında yaz kış oturulabilir sitelerin yapımına devam edeceklerini belirtmiştir.


www.ayisigigayrimenkul.com.tr

212 274 19 20


projeye sor



Geri Dön