28 / 03 / 2024

Ayışığı Mercan Evleri ne zaman teslim?

Ayışığı Mercan Evleri ne zaman teslim?

Firma: Ayışığı Gayrimenkul

Proje: Ayışığı Mercan Evleri

İçerisinde; yarı olimpik yüzme havuzu, havuz başı barı, 24 saat güvenlik, müstakil açık otopark ve yeşil alan bulunan Ayışığı Mercan Evleri ne zaman teslim sorusuna cevap olarak Mayıs 2015 deniliyor...



Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Gümüşlük bölgesinde yaşama geçirilen  Ayışığı Mercan Evleri  ne zaman teslim sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim.


Bodrum Ayışığı Mercan Evleri'nin sosyal donatı alanları arasında;  yarı olimpik yüzme havuzu, havuz başı barı, 24 saat güvenlik, müstakil açık otopark ve yeşil alan yer alıyor. Projede peşin ödeme yapılıyor. 


Ayışığı Konakları projesine 100 metre uzaklıkta hayata geçirilen Ayışığı Mercan Evleri ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2015 yılı deniliyor.


İnşaat çalışmalarının Eylül 2014 tarihinde başlayacağı Bodrum Gümüşlük Ayışığı Mercan Evleri'nde yer alan dairelerin tamamı 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje, 3 bin 500 metrekare alana sahip. 


Konutların satışlarına devam edilen Ayışığı Mercan Evleri ne zaman teslim sorusuna 2015 yılının Mayıs ayı cevabı veriliyor. Proje toplamda 14 adet konuttan meydana geliyor. 


Gümüşlük Ayışığı Mercan Evleri iletişim:

Telefon: 212 274 19 20

Web: www.ayisigigayrimenkul.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön