28 / 03 / 2024

Ayışığı Mercan Evleri'nde yaşam başladı!

 Ayışığı Mercan Evleri'nde yaşam başladı!

Bodrum/Gümüşlük merkezde 3.500 m2 arazi üzerine projelendirilen, toplamda 14 daireden oluşan Ayışığı Mercan Evleri'nde inşaat tamamlandı ve yaşam başladı.



Bodrum/Gümüşlük merkezde 3.500 m2 arazi üzerine projelendirilen, toplamda 14  daireden oluşan Ayışığı Mercan Evleri ,bahçe katı ve üst kat olmak üzere birbirinden bağımsız 2+1 daire olacak şekilde planlanmıştır.Dairelerin m2leri ise 75 m2 kapalı alan 25 m2 de teras olarak planlanmıştır.


Gümüşlüğün merkezinde ana cadde üzerinde olan bu proje yine daha önce yapımı tamamlanmış olan Ayışığı Konaklarına 200 metre mesafedir.


Ayışığı Mercan Evleri Projesinde güvenlikten sosyal olanaklara, kullanılan malzemeden iç mimariye kadar yaşama değer katacak birçok ayırt edici özellik bulunuyor. Kompleksin içinde yüzme havuzu, 24 saat güvenlik ,açık otopark ve yeşil alan gibi her türlü konfor olanağını sağlanmaktadır. Ayrıca konumu itibariyle deniz manzaralı ve ana caddeye sıfır olmasıyla birlikte toplu ulaşıma, sağlık ocağına, marketlere yakınlığıyla da yılın 12 ayı, yaz kış Gümüşlük ’te yaşamak isteyenler için de ideal yaşam koşulları sunulmaktadır.


Ayışığı Gayrimenkul firmasının kurucu ve yöneticisi Müslüm Özcan başta  Bodrum yarım adası ve güzel Egenin diğer tatil  beldelerinde   yeni projeleri hayata geçirmeye ve insanlarımızın hak ettiği  en güzel konut ve siteleri yapmaya devam edeceklerini belirtti.


Geri Dön