19 / 04 / 2024

Ayışığı Vadi Evleri 'nde 85 bin TL 'ye!

Ayışığı Vadi Evleri 'nde 85 bin TL 'ye!

Demir İnşaat"ın yeni projesi Ayışığı Vadi Evleri Kurban Bayramı"ndan sonra satışa çıkacak. Projede konut fiyatları 85   bin TL"den başlıyor¦



Demir İnşaat Ayışığı Vadi Evleri"ni, Beylikdüzü"nde, Ayışığı Halting Place"e 300 metre mesafede inşa edecek. Toplam 25 bin metrekarelik arsaya kurulacak olan Ayışığı Vadi Evleri"nde 11 katlı 9 blokta toplam 489 konut yer alacak. Ayışığı Vadi Evleri"nde sosyal tesisler açık ve kapalı olarak tasarlandı.

Temeli de bayramdan sonra atılacak olan Ayışığı Vadi Evleri"nde konut teslimleri 2013 yılının şžubat ayında yapılacak. şžu an proje için ön talep toplanıyor ve Demir İnşaat müşterilerine satış yapılıyor.

Ayışığı Vadi Evleri"nde 1+1"den 4+1"e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor. Alanları 66 ile 282 metrekare arasında değişen konutların fiyatları 85 bin TL"den başlıyor, 298 bin TL"ye kadar yükseliyor.

Demir İnşaat; 2004 yılında yapımına başladığı, 15 bin metrekarelik 'Türkiye'nin en geniş kapsamlı' okulu olan, 1250 öğrenci kapasiteli kolej binasını tamamladı. Okul, 2007'de 'Okyanus Koleji' olarak faaliyete geçti.

Demir İnşaat, son dönemde, İstanbul/Beylikdüzü'nde, isimlerini ve konseptlerini hayatın içinden, yaşam enerjisinden ve konfordan alan, 3 önemli projeyi, konut yatırımcılarının artan talebini de göz önünde tutarak hayata geçirmenin adımlarını attı.

Günışığı Sitesi, Ayışığı Sitesi ve Narçiçeği Sitesi. Beylikdüzü'nde yeni bir yaşam anlayışını hayata geçirmenin öncüsü olan her bir proje, bugünün ve geleceğin modern yaşam ihtiyaçlarını en iyi koşullarla sağlayan, seçkin ve ayrıcalıklı bir bölge oldu. En iyi konutu en iyi fiyatlarla sunan, gayrimenkul yatırımcıları için, 'bölgedeki en hızlı yatırım getirisini' yaratan Demir İnşaat, artan müşteri talepleri doğrultusunda yeni projeler için planlama çalışmalarını da sürdürüyor.

Demir İnşaat'ın, bu plan doğrultusunda tamamladığı ve yaşamın başladığı ilk proje, Beylikdüzü'ndeki Günışığı Sitesi. Yaşamı güzelleştirmek için tüm ayrıntıların eksiksiz olarak düşünüldüğü Günışığı sitesinde 137 konut, 20 ayda tamamlanarak Ağustos 2007'de anahtar teslimi yapıldı. 84 konutluk Narçiçeği Sitesi de Ağustos 2008'de tamamlandı.

Demir İnşaat, 2008 iş planında, 13 dönümlük bir alanda konumlanan, toplam 346 konutluk Ayışığı Sitesi'nin teslimatını da Ağustos 2010'da gerçekleştirdi.

Grup, yurtdışındaki yatırım çalışmalarına da devam ediyor. Bu doğrultuda Ukrayna'nın Vinnytsa şehrinde 22 bin metrekarelik alan üzerine 60 bin metrekarelik inşaat alanı olan AVM, plaza ve konut inşaatının proje çalışmalarını sürdürüyor. 2010'da inşaatına başlanması planlanan proje bölgenin önemli merkezlerinden birisi olacak.


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön