18 / 04 / 2024

Ayışığı Vadi Evleri'nde 90 bin 700 TL! 26 ay taksitle!

Ayışığı Vadi Evleri'nde 90 bin 700 TL! 26 ay taksitle!

Demir İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen, anahtar teslimi Mayıs 2013de gerçekleşecek olan Ayışığı Vadi Evleri, konut sahiplerine lüks, modern ve ayrıcalıklı bir hayatı en uygun fiyatlara sunuyor. Projede fiyatlar 90 bin 700 liradan başlıyor



Sektörde 27inci yılını kutlayan Demir İnşaat, İstanbul Beylikdüzü bölgesinde konumlanan son projesi Ayışığı Vadi Evleri ile konut sahibi olmak isteyenleri rüya gibi bir yaşama davet ediyor. Lüksün ve konforun en uygun fiyatlarla sunulduğu Ayışığı Vadi Evleri projesinde konut sahipleri için çevre ve tasarruf da ön plana çıkıyor.
 
E-5 Karayolu yakınında, 15.000 metrekarelik bir alanda konumlanan, 11 katlı 6 bloktan oluşan, 489 daireye sahip Ayışığı Vadi Evleri, yüzde 70i yeşil alandan oluşan projesi ile doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor. 1+1den 4+1e kadar daire seçeneklerinin bulunduğu projede metrekareler ise 66-274 metrekare arasında değişiyor. Projenin en önemli özelliklerinden biri ise her blokta 1-5inci katlar arasında bulunan teraslı daireler Böylece Ayışığı Vadi Evleri sakinleri, kendi yeşil alanlarını istedikleri gibi yaratabiliyor. 

Jakuziden yürüyüş parkuruna,kapalı-açık yüzme havuzlarından oyun parkurlarına;hamamlardan,saunalardan,fitness salonuna;basketbol, voleybol,futbol sahaları ve tenis kortundan squash salonuna;bisiklet parkurundan barbekü alanına;market,kafeterya,alakart restauranttan sinema salonuna kadar her detayın standart olarak planlandığı projede,ayrıca günün yeni gelişen ihtiyaç ve yeniliklerine göre farklı çalışmalar  devreye girmiştir. 

Güzellik merkezinde uzmanlar eşliğinde bakım ve masaj yaptırarak günün stresinden kurtulmak,dolayısı ile  tatil tadında ve keyfinde yaşam da mümkün olacak. Ayışığı Vadi Evlerinde çocuklar için de yaşam tatil tadında yaşanacak. Sitenin içinde yer alan kreş, çocuk kulübü ile ailelerin gözü arkada kalmayacak. Böylece çocukları servise bindirmek, karşılamak gibi stresler de tarih olacak. Ayışığı Vadi Evlerinde terzi, market, kuru temizleme, oto kuaför, daire servisi gibi hayatı kolaylaştıracak hizmetler de sunuluyor. Böylece site sakinleri evden uzaklaşmak zorunda kalmadan tüm ihtiyaçlarını karşılayarak kendileri için zaman kazanabiliyor.  Özel bir yemek veya davet vermek için de, Ayışığı Vadi Evlerinin restoranı ve davet salonları konforlu ve lüks bir ağırlama için site sakinlerinin hizmetinde

Ayışığı Vadi Evlerinin sunduğu en önemli farklardan biri,dairelerde kullanılan termostatik vanalarla enerji giderinde minimum tasarruf sağlaması. Diğer taraftan, tüm dairelerin mutfaklarında yer alan elektronik eşyalar A+ enerji sınıfına sahip  Otopark, jeneratör, yangın ve doğalgaz alarm sistemi, kartlı geçiş sistemi gibi özellikler ise konut sahiplerine güvenli ve huzurlu bir yaşam garantisi veriyor.

Demir İnşaat, ileri inşaat teknolojisini kullandığı Ayışığı Vadi Evlerinde, kapalı devre kamera sistemi, digital intercom sistemi ile daireler arası görüşme, 24 saat sıcak su, headend TV gibi sistemlerle de lüks ve konforu herşey dahil bir paket haline getiriyor. Otellerde kullanılan headend TV, ayrı birer alıcı alınmasına gerek kalmadan, TV yayınının tüm odalara dağıtılmasını sağlayan bir sistem. Bunun yanında, daireler arasında herhangi bir ücret ödemeden telefon görüşmesi yapılmasını sağlayan özel bir sistem de mevcut. Konut sahipleri, ekstra alıcılar için ayrıca harcama yapmıyor, tüm bu hizmetlerden aidat ücretleri kapsamında yararlanıyor.

Anahtar tesliminin Mayıs 2013te yapılması planlanan Ayışığı Vadi Evleri, lüks ve konforlu bir yaşamı uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile sunuyor. 90 bin 700 TLden başlayan fiyatlarla satışa sunulan Ayışığı Vadi Evlerinde yüzde 25 peşin yüzde 75 banka kredisi ile ödeme seçeneğinin yanı sıra, Demir İnşaat güvencesi ile banka kredisi olmadan yüzde 25 peşin geri kalan tutarı ise 26 ay taksit seçeneği bulunuyor.  Ayışığı Vadi Evlerinde 1+1ler 90 bin 700 TL ile 137 bin 200 TL; 2+1ler 162 bin TL ile 254 bin TL; 3+1ler 200 bin 900 TL ile 349 bin 440 TL; 4+1 dubleksler 406 bin 224 TL ile 516 bin 208 TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

212  853 70 70 

http://www.ayisigivadievleri.com/


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön