24 / 04 / 2024

Aykar Termal'de on günlük fiyat 4 bin 900 TL!

Aykar Termal'de on günlük fiyat 4 bin 900 TL!

Firma: DMY Gayrimenkul

Proje: Aykar Termal Evleri

Duygu Meltem Yalçınkaya tarafından kurulan DMY Grup, Didim Mavişehir’de hayata geçirdiği Aykar Termal Evleri’yle hem deniz, kum, güneş hem de termal tatil konseptini birleştiriyor...




Duygu Meltem Yalçınkaya tarafından kurulan DMY Grup, Didim Mavişehir’de hayata geçirdiği Aykar Termal Evleri’yle hem deniz, kum, güneş hem de termal tatil konseptini birleştirerek her zevke hitap ediyor.


Yazın birçok kişi için tatil, deniz, kum, güneş anlamına gelse de uzmanlar daha çok kış ile bağdaştırılan termali yazın da öneriyorlar ve yazın da termale gidilmesini teşvik ediyorlar. Genellikle romatizma ve şeker hastaları için yazın tavsiye edilen termal, kireçlenmelere, mekanik bel ve boyun problemleri, çalışma ortamına bağlı boyun ve bel ağrıları, ortopedik problemler, spor yaralanmalarına bağlı ağrılara da iyi geliyor. Uzmanların verdiği bilgilere göre kronik romatizmal hastalığı olan hastalar, termal tedaviden sonra daha az ilaç kullanıyorlar ve ağrıları azalıyor.



 Aykar Termal de on günlük fiyat 4 bin 900 TL!


Termal çocuklarda ise bağışıklık sistemini güçlendirmeye, kemik gelişimine ve sağlıklı büyümeye önemli katkılar sağlıyor. Emlak pazarlamada yeni bir dönem başlatan, televizyon kanallarındaki “Emlak Turu” programıyla on binlerce kişiyi ev sahibi yapan Duygu Meltem Yalçınkaya tarafından kurulan DMY Grup, Didim Mavişehir’de hayata geçirdiği Aykar Termal Evleri’yle hem deniz, kum, güneş hem de termal tatil konseptini birleştirerek her zevke hitap ediyor.


Gündüz deniz, akşam termal keyfi

Didim Mavişehir’de bulunan ve 110 daireden oluşan Aykar Termal Evleri, deniz termal özelliğiyle dikkat çekiyor. Deniz suyunun ısıtılarak ve içerisine belirli minerallerin katılmasıyla oluşan deniz termal, her ne kadar dünyaca bilinse de Türkiye’de nadir olarak uygulanıyor. Bu sistemi Türkiye’de uygulayan ilk firmalardan biri olan DMY Grup’un10 günlük hisse tapu ile satışa çıkardığı Aykar Termal Evleri’ne sahip olanlar, Didim’in mavi bayraklı plajlarına gidip denizin ve güneşin keyfini çıkarırlarken, akşam da termal banyonun tüm faydalarından yararlanabiliyorlar. “Hemen tapu hemen taşın” sloganıyla full eşyalı ve spor sahalarından açık, kapalı havuzlara, fizik tedaviden masör hizmetlerine kadar bol sosyal tesisli seçeneklerle satışa çıkan Aykar Termal Evleri’nden alanlara 3 gün Didim ve Bodrum’da tatil, ücretsiz check-up ve fizik tedavi hizmeti hediye ediliyor. DMY Grup Yönetim Kurulu Başkanı Duygu Meltem Yalçınkaya, “DMY Aykar Termal Evleri’yle müşterilerimize bulunmaz bir fırsat sunuyoruz. Uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla isterlerse dört dörtlük bir tatilin tadını çıkarabilirler ya da evlerini kiralayarak, dönemin en akıllı yatırım aracına dönüştürebilirler” diyor.


Kira garantili

Aykar Termal Evleri, aynı zamanda yüksek getirili yatırım aracı olmasıyla da dikkat çekiyor. Kira getirili 10 günlük hisse tapulu Aykar Evleri’ni satın alanlar, tadilat, temizlik, boya gibi sorunlarla uğraşmak zorunda kalmadan, 10 gün boyunca tatillerinin tadını çıkarabiliyorlar. Bu ayrıcalıklı evlere sahip olanlar, evlerine gelip 10 gün boyunca tatil yapma fırsatı bulamadıklarında ise DMY Grup, 10 günlük kira getirisini ev sahiplerinin hesabına yatırıyor. Ya da Aykar Termal Evleri’ni, örneğin 1 dönem kullanıp 3 dönem kullanmayacaklarsa bile DMY Grup, ev sahibinin adına evi kiraya veriyor ve kira bedelini hesabına geçiyor. DMY Didim Aykar Termal Evleri’nde yüzde 65 indirim fırsatıyla 10 günlük hisseli tapular 4.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, tam mülkiyetli tapuların fiyatı ise 72.000 Avro’dan başlıyor. Ayrıca tam mülkiyetli tapularda yüzde 50 peşinat 3 taksit ile ödenirken, geri kalan yüzde 50 tutar ise sıfır faiz garantisiyle 40 ay vade yapılarak büyük ödeme kolaylığı sağlanıyor. 



Telefon: 0216 485 50 60

Web Adresi: http://dmytermal.com/didim/


projeye sor



Geri Dön