19 / 04 / 2024

Ayla Dumankaya Pirinççi kimdir?

Ayla Dumankaya Pirinççi kimdir?

31 Mayıs 2013 tarihi itibariyle Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayla Dumankaya Pirinççi kimdir? Ayla Dumankaya Pirinççi bugüne kadar nerede, hangi görevlerde bulundu? İşte Ayla Dumankaya Pirinççi biyografisi...



Ayla Dumankaya Pirinççi kimdir?

Ayla Dumankaya Pirinççi, 1976 İstanbul Kartal doğumlu. Lisans eğitimini Troy State University Management bölümünde tamamlayan Ayla Dumankaya Pirinççi bugün umankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi.


2000 yılı itibariyle mezuniyetinin hemen ardından Dumankaya Toyota ve Dumankaya Sigorta’da farklı görevler üstlenmiş olan Ayla Dumankaya Pirinççi, halen Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. 


Haziran 2013’te Dumankaya Horizon projesinin lansmanında basının karşısına yeni ünvanıyla çıkan Ayla Dumankaya Pirinççi, evli ve 2 çocuk annesi.


31 Mayıs 2013 tarihinde şirketten yapılan "Dumankaya Grubu Yeni Yapılanması" ile ilgili açıklama:


Dumankaya Grubu Yeni Yapılanmaya Gitti!

Dumankaya İnşaat, kurucuları İbrahim Dumankaya ve Halit Dumankaya yeni ve farklı projelere odaklanmak stratejisi ile birlikte, 50 yıldan fazla süren birlikteliklerini, sektöre örnek olacak bir profesyonel yaklaşım ve anlaşma ile noktalayarak, ticari faaliyetlerine ayrı devam etme kararı aldılar.


Başta inşaat sektörü olmak üzere, otomotiv, sigorta gibi pek çok alanda hizmet veren Dumankaya grubunun kurucuları, İbrahim Dumankaya ve Halit Dumankaya, gruba ait şirketlerdeki hisselerin paylaşımının ardından,  iki aile ayrı yönetim yapıları altında,  ticari faaliyetlerini sürdürecek.


Yeni yapılanmaya göre İbrahim Dumankaya, 'DKY İnşaat, DKY Otomotiv, DKY Sigorta, Dumankaya Yapı Malzemeleri şirketleri ile faaliyetlerine devam edecek.


Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Uğur Dumankaya’ya devreden Halit Dumankaya, şirketin Onursal Başkanı oldu. Dumankaya İnşaat, Dumankaya Otomotiv, Dumankaya Sigorta, Dumankaya Pusula, Uniplast ve Dumankaya Rent a Car’ ın yeni Yönetim Kurulu ise şu şekilde oluştu: Halit Dumankaya (Onursal Başkan), Uğur Dumankaya (Yönetim Kurulu Başkanı), Barış Dumankaya (Yönetim Kurulu Başkan Vekili), Ayla Dumankaya, Semih S. Dumankaya (Yönetim Kurulu Üyesi).



Ali Dumankaya kimdir?
Uğur Dumankaya kimdir?
İbrahim Dumankaya kimdir?
Halit Dumankaya kimdir?
Dumankaya Kentsel Dönüşüm Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!



Geri Dön