25 / 04 / 2024

Ayport Residence Kurtköy'de yükseliyor! Yeni proje!

Ayport Residence Kurtköy'de yükseliyor! Yeni proje!

Firma: Aydınoğlu İnşaat

Proje: Ayport Residence

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yeni bir proje daha inşa ediliyor. Aydınoğlu İnşaat tarafından konumlandırılan Ayport Residence Kurtköy'de yer alan dairelerin teslimleri 20 ay sonra yapılacak...



Aydınoğlu İnşaat İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yeni bir projeye imza atıyor. 11 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan  Ayport Residence  Kurtköy ofis ve konutlardan oluşuyor. 


Ayport Residence Kurtköy 4 bloktan meydana geliyor. Ayport Residence'daki bloklar 9'ar katlı olarak tasarlanıyor.  Ayport Residence projesinin en alt kısmında da çeşitli markaların yer alacağı dükkanlar yer alıyor.


Ayport Residence'da yüzme havuzu, basket ve futbol sahaları, çocuk oyun alanları, aktivite alanları, dinlenme alanları, otopark ve güvenlik gibi bir çok sosyal alan bulunuyor. 216 konut ve 35 dükkandan meydana gelen Ayport Residence Kurtköy projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


Ayport Residence Kurtköy de yükseliyor! Yeni proje!


20 ay sonra teslim edilmesi beklenen projenin inşaatına geçtiğimiz ay başlandı. Projede 3 blok konut projesi için ayrılırken, 1 blok da ofisler için ayrıldı. Projede firma bünyesinde faizsiz 24 ay ödeme ve peşinat + 12 ay firmaya ödeme sonra kredi seçeneği bulunuyor.


TEL : 0216 482 21 81-482 21 68

GSM: 0530 423 94 24

www.ayportresidence.com 


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön