24 / 04 / 2024

Ayşe Akın'dan EGİAD'ın okuluna 8 derslik ve salon desteği

Ayşe Akın'dan EGİAD'ın okuluna 8 derslik ve salon desteği

Ege Genç İşadamları Derneği'nde (EGİAD) başkanlığa adaylığını açıklayan Ayşe Akın, ekibiyle derneğin Urla'taki ilköğretim okuluna tam destek verecek. Akın, bunu Urla EGİAD İlköğretim Okulu'na verecekleri destekle



Sosyal sorumluluklarının bilincinde olduklarını vurgulayan Akın, eğitim projelerine öncelik verdiklerini, bunu Urla EGİAD İlköğretim Okulu'na verecekleri destekle ortaya koyacaklarını söyledi.

'GÜÇLÜ KURULUŞUZ'
Kasım ayında yapılacak EGİAD 11. Genel Kurulu'nda başkanlık yarışına hazırlanan Ayşe Akın, EGİAD Ailesi olarak dokunacakları her kişi ve kuruma yarar sağlayacak bir güce sahip olduklarını kaydetti. EGİAD İlköğretim Okulu'nun yer aldığı araziye 8 derslik ve 1 çok amaçlı salon ekleyerek okulun fiziksel olanaklarını artıracaklarını açıklayan Akın, söz konusu yenilikler için Milli Eğitim Bakanlığı ile anlaşacaklarını ve yeni binaların kaba inşaatının Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılmasını sağlayacaklarını vurguladı. Akın, inşaata ilişkin diğer ayrıntıların da yine EGİAD tarafından tamamlanacağını sözlerine ekledi.
EGİAD'ın öncü bir sivil toplum kuruluşu olarak bölgesel ve ulusal kalkınmayı destekleyecek faktörlerden biri haline geleceğini ifade eden Akın, "Eğitim projelerimiz için tüm imkanlarımızı kullanacağız. EGİAD İlköğretim Okulu'na desteğimiz büyüyerek devam edecek" diye konuştu.

Sokak çocuklarıyla amatörlerin yanında
Akaryakıt sektöründe İzmir'in ilk kadın Opet bayisi olarak hizmet veren Ayşe Akın, sokak çocuklarına ve amatör spor branşlarına destek oluyor. İşini severek yaptığı için başarıyı yakaladığını anlatan Akın, hayatının her döneminde ne istediğini bilerek yaşadığını, önüne çıkan engelleri bir son olarak görmediğini dile getirdi. Halen aile şirketi Akran Petrol'ün Genel Müdürlüğü görevini sürdüren Akın, en büyük hedefinin akaryakıt istasyonlarının sayısını artırarak sektöründe büyümek olduğunu kaydetti. Düzenli olarak briç ve tenis oynadığını belirten Akın, yüzme sporu ile de ilgileniyor. 
YeniAsır
 


Geri Dön