29 / 03 / 2024

Ayşe Arman Brandium Ataşehir'i beğendiği için reklamında oynadı!

Ayşe Arman Brandium Ataşehir'i beğendiği için reklamında oynadı!

Anadolu Yakasının en önemli projelerinden birisi olan Brandium Ataşehir’de kısa bir süre önce “Peşinat Teslimde” kampanyasından ev alan Ayşe Arman, projeyi çok beğenince reklamlarında oynamayı kabul etti




 

Kampanya süresince toplam ödemenin %75’lik bölümü banka kredisi ile taksitlendirilirken kalan %25 lik bölüm teslimat sırasında peşinat olarak ödenebilmektedir.

 

 

ANADOLU YAKASININ EN PRESTİJLİ ALIŞVERİŞ MERKEZİ BRANDIUM, 2013 İLK ÇEYREĞİNDE AÇILACAK.

 

 

Anadolu Yakası’nın parlayan yıldızı Ataşehir’de 120.000 m2 alana sahip olan BRANDIUM ALIŞVERİŞ MERKEZİ yeni yılın başlarında ziyaretçileriyle buluşacak.

 

Ataşehir bölgesinin hızlı gelişimine paralel olarak sosyal yaşam alanlarına duyulan ihtiyaç da gün geçtikçe artarak devam ediyor. 1.350 konutluk yaşam alanı, 340 odalı 5 yıldızlı,bir tane de 4 yıldızlı otel bulunuyor. Ayrıca 3.000 kişi kapasiteli kongre merkezini kapsayan Brandium Ataşehir projesi içersinde yer alan Brandium Alışveriş Merkezi bölgenin tüm sosyal gereksinimlerini karşılıyor.

 

Emay İnşaat ve Erko Grup işbirliği ile inşa edilen Brandium Ataşehir projesinde 7’den 70’e herkesin keyifle vakit geçirebileceği yeni bir dünya yaratılıyor.

 

Brandium Alışveriş Merkezi dünya mutfaklarından fast-food’a kadar farklı alternatifler sunan restoranları, bowling salonunu da kapsayan çocuklar ve gençler için özel eğlence merkezleri, modern sinema ve tiyatro salonları, hipermarket, elektronik ve yapı marketleri ile Ataşehir bölgesinin yeni buluşma noktası oluyor.

 

 

 

Bir adımda alışverişten sinemaya, tiyatrodan spora...

 

Yaşamın keyifli ve konforlu yanlarını bir araya getiren Brandium Ataşehir ziyaretçilerine tüm olanakları bir arada sunuyor.

 

Brandium Ataşehir; alışveriş merkezini, spor merkezini, sosyal alanları, farklı restoran alternatiflerini, sosyal ve kültürel merkezleri bir araya toplayan konseptiyle yaşamın tüm renklerini ayağınıza getiriyor. Keyifli bir gün geçirmek için, trafikte zaman kaybetmek, cadde ve sokak geçmek gibi dertleri ortadan kaldırıyor. Proje içerisinde yer alan anaokulu ve çocuklara özel eğlence merkezleri, ihtiyaç duyduğunuzda çocuklarınızı en güvenli şekilde ağırlamak için hazır bekliyor. 24 saat özel güvenliğin olduğu, park sorununun asla yaşanmadığı ayrıcalıklı bir yaşam Brandium Ataşehir sakinlerini bekliyor.

 

 

Brandium Ataşehir, İstanbul’un yeni finans merkezi Ataşehir’in en özel noktasındaki iddialı lokasyonu ile dikkat çekiyor.

 

İstanbul’un yeni finans merkezi olarak konumlandırılan Ataşehir yoğun ve seçkin nüfus yapısı ile ön plana çıkmaktadır.


Önümüzdeki dönemde kamu ve özel şirket merkezlerinin de bölgeye taşınacak olması Ataşehir’in cazibe ve değerini her geçen gün arttırmaktadır. Şehir planlamanın modern bir şekilde devam ettiği ilçe, son dönemde ilgi çekici projelere ev sahipliği yapmakta, nitelikli bir kitleyi kendisine çekmektedir.


Ataşehir’in tüm bu artılarını bir arada toplayan Brandium Ataşehir, eşsiz lokasyonu ile kendi değerini arttırmakta ve tüm bağlantı noktalarına yakınlığı ile ulaşımı en kolay hale getirmeyi amaçlamaktadır.


Geri Dön