19 / 04 / 2024

Ayşe Kucuroğlu’nun Tepe Home severliği mağazalarda yerini buldu!

 Ayşe Kucuroğlu’nun Tepe Home severliği mağazalarda yerini buldu!

Ev Dekorasyonu ve Mobilya sektörünün zincir mağazacılık alanında lider konumdaki markası Tepe Home, Ayşe Kucuroğlu’nu mağazalarında misafir ediyor



Tepe Home’un 2012 yılında Bilkent, Cevahir ve Tepe Nautilus AVM mağazalarında hayata geçirdiği “Sizin İçin Seçtiklerimiz” köşesi Ayşe Kucuroğlu’nun çok özel seçimleri ile yeniden hayata geçiyor.  Bu çok özel köşe mart ayı sonuna kadar devam ediyor.


Sezonun en yeni ve trend ürünlerinin mağaza ziyaretçilerine sunulduğu ve öneri köşesi olarak değerlendirilen bu bölümde, Ayşe Kucuroğlu’nun kendi hayat tarzını ve renk seçimlerini yansıtan ürünler lanse ediliyor.


Modern hayat tarzını geleneksel yapısı ile birleştiren Ayşe Kucuroğlu, Tepe Home ile 5 çocuklu aile hayatını sürdürdüğü evine kocaman bir masa alırken tanıştı. Tepe Home ürün kalitesini ve modellerini çok beğendiğini dile getiren Ayşe Kucuroğlu; “Hem iş kadını hem de bir anne olarak özel hayatımı ve en keyifli alışveriş saatlerimi aksatmamaya çalışıyorum. Zamanla yarışan biri olarak alışveriş günlerimdeki saatleri olabildiğince verimli geçirmeye çalışıyorum. Özellikle dekorasyona çok meraklıyım. Dekorasyon trendlerini mutlaka takip ederim, kişisel bir zevk dışında işim için de çok gerekli. Böyle kısıtlı zamanlarda ise ihtiyacım olan dekorasyon ürünlerini tek bir mağazadan gerçekleştirmeyi tercih ediyorum.. Tepe Home, benim gibi bir çok kadın için doğru adreslerden bir tanesi. .


Geri Dön