24 / 04 / 2024

Ayvalık 2014 yılına altyapıda sorunsuz girecek!

Ayvalık 2014 yılına altyapıda sorunsuz girecek!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi tarafından yürütülen Cunda'dan başlayarak Çamlık'a uzanan ve Ayvalık'ı bir ucundan diğer ucuna kucaklayan Büyük Kanalizasyon Projesi'nin son etap çalışmaları aralıksız sürüyor....




Ayvalık'ta, toplam 33 kilometrelik büyük kanalizasyon projesi adım adım hayata geçirilirken, Cunda'dan başlayarak Çamlık'a uzanan ve Ayvalık'ı bir ucundan diğer ucuna kucaklayan Büyük Kanalizasyon Projesi çerçevesinde eskiyen ve artık kente hizmet vermekte güçlük çeken tüm eski kanallar yenilendiği gözleniyor. Çalışmalarla birlikte daha önce kanalizasyon hizmetlerinden hiç yararlanamayan Cunda Yeni Yol ve Cunda Arkadeniz Bölgesi'nin altyapı sorunu tamamen ortadan kalkacağı da gelen bilgiler arasında. Çağdaş bir kentte yaşamanın yolunun, öncelikle sorunsuz bir altyapı hizmetinin hayata geçirilerek, gelecek kuşaklara daha yaşanır ve çağdaş bir kent bırakmaktan geçtiğini belirten Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, bu konuda kararlı olduğunu ifade edip, yıllardan beri hizmetleri toprağa ve altyapıya gömdüklerinin altını çizdi.


Son olarak Çamlık Laka Mevkii'ndeki altyapı çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Türközen, bu bölgedeki çalışmaların tamamlanmasının ardından Adliye karşısındaki yeni yerleşim bölgesinin altyapı çalışmalarına gireceklerini, bir yandan da Cunda Evleri bölgesinin altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte kentin kanalizasyon sorununun yüzde 98.99'unun tamamlanacağını da söylemeyi ihmal etmedi.


İha


Geri Dön