18 / 04 / 2024

Ayvalık Fasedis Villaları'nda kış kampanyası! 225 bin TL'ye!

Ayvalık Fasedis Villaları'nda kış kampanyası! 225 bin TL'ye!

Balıkesir Ayvalık Altınova"da inşa edilen Ayvalık Fasedis Villaları projesinde kış kampanyası başlatıldı. Kampanyayla birlikte projede villa fiyatları 225 bin TL"den başlıyor¦



Ayvalık Fasedis Villaları"nda Mart ayına kadar sürecek kış kampanyası başlatıldı. Başlatılan kampanyayla 5+1 ve 3 katlı tripleks olarak tasarlanan villaların fiyatları 225 bin TL ile 275 bin TL arasında değişiyor. Villalar peşin ödemeyle satılıyor.

Ayvalık Fasedis Villaları projesinde alanları 210 metrekare olarak tasarlanan villaların taban oturumları ise 70 metrekare.

As Grup tarafından inşa edilen Ayvalık Fasedis Villaları"nın toplam arsa alanı 14 bin metrekare. 39 villadan oluşan projede yaşam 2007 yılından bu yana devam ediyor. Projede satışı süren son 18 villa kaldı.

Ayvalık Fasedis Villaları toplam 9 bin metrekare inşaat alanına sahip durumda.   Fasedis Villaları, Ayvalık'a 12, İzmir'e 137, İstanbul'a 532 kilometre mesafede yer alıyor.

Midilli (Lepsos) adası ve doğa manzaralı Fasedis Villaları"nın sosyal donatılarında yüzme havuzu, bisiklet ve yürüme yolları bulunuyor.

Fasedis Villaları, deprem yönetmeliğine ve imar mevzuatına göre inşa edildi. İskan belgeleri alındı, elektrik, su, telefon şebeke ve santralı ve de jeneratörü bağlandı, 100 tonluk temiz su depoları ve buna bağlı hidrofor sistemi teşekkül etmiş iki ayrı noktadan açılan artezyenle bahçe sulaması tesis edildi, peysajı bitki örtüsü ile kaplandı.

İnşaat Özellikleri

Banyo, mutfak, açık ve kapalı teras gibi ıslak hacimlerde kullanılan seramik ve fayanslar ve vitrifiye malzemeleri Toprak firmasının 1.sınıf kalitesindedir.

Mermer döşemeler, doğal mermer olarak  İzmir  ve Yatağan bölgesinin ihraç malı kalitesindedir. Bina dış kaplamaları çankırı'nın doğal homojen nitelikli Andezit taşından imal ve inşa edilmiştir.

Pencere doğramaları Egepen firmasınca ısı camlı Pvc olarak imal ve monte edilmiş olup iç mekan kapıları özel imalat Amerikan kapı niteliğindedir.

Zeminler Laminant parke döşemeli, Mutfak lake cilalı 1.sınıf kalitededir.

Tüm odalarda giyinme dolapları, portmanto ve banyo duş kabinlari monte edilmiştir.

şžömineler çankırı doğal Andezit homojen taştan imal edilmiştir.

Tüm sitenin gece aydınlatması ithal malzeme ile donatılmıştır. Sitede telefon santralı mevcut olup, gerek binalar arası gerekse market ve jandarma bağlantıları mevcuttur.

Kış mevsiminde oturma imkanı sağlayacak nitelikte kalorifer tesisatı monte edilmiştir. Bina teras pergoleleri nitelikli olarak imal edilerek monte edilmiştir.

www.asgrup.com
0212 260 72 06

 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön