19 / 04 / 2024

Azel Gayrimenkul'den 5 yıldızlı otel konforunda konut!

Azel Gayrimenkul'den 5 yıldızlı otel konforunda konut!

Azel Gayrlmenkul'un Konut-kent'te hayata geçirdiği, 90 metrekareyi bulan büyüklükteki teras bahçeleri ile dikkati çeken kule konut projesi, 5 yıldızlı otel konforu yaşatacak conderge hizmeti sunacak.



ANKARA'DA inşaatı süren Azel Kule de vaat ettlgl conderge hizmetleri İle dikkati çekiyor. 

Azel Gayrlmenkul'un Konut-, kent'te hayata geçirdiği, 90 metrekareyi bulan büyüklükteki teras bahçeleri ile dikkati çeken kule konut projesi, 5 yıldızlı otel konforu yaşatacak conderge hizmeti sunacak. 

Azel Gayrimenkul Mail ve Flnans Danışmanı Nihat Aslantas, Azel Kule'de condergeler aracılığıyla 7/24 kesintisiz olarak güvenlik, teknik servis, vale, oto yıkama, resepsiyon, telefon-faks, ulaşım, sanat etkinlikleri danışmanlığı, stil ve alışveriş danışmanlığı. restaurant danışmanlığı hizmetleri sunulacağını söyledi. 

Satıştan sonra hizmet Aslantas. müteahhit firma olarak satıstan sonra da sorumluluk üstlendiklerini belirterek. "Azel'e güvenip konut alanlara en lyl hizmeti sunmak istiyoruz. Azel Kule'de bu anlayışla yola çıkarak satıs sonrasında da 5 yıldızlı otel standartlarında hizmet verilmesini sağlayacağız'" dedi. 


Star Ankara


Geri Dön