19 / 04 / 2024

Azel Yapı, 25 milyon TL'ye Ankara’ya konut ve iş merkezi yapacak!

Azel Yapı, 25 milyon TL'ye Ankara’ya konut ve iş merkezi yapacak!

Azel Yapı İnşaat firma sahibi Aziz Elaldı, "Ankara’ya yatırım kararı aldık. Çok önemli bir projeyi başlatıyoruz. Ankara-Eskişehir karayolunda Ümitköy mevkiinde 11 dönüm alana, 38 katlı 200 konutluk 6 bin 500 metrekarelik iş merkezi inşaatına başladık. İnş



İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Azel Yapı, 25 milyon TL yatırım ile Ankara’da 200 konut ve iş merkezi yapacak. Diyarbakır’ın konut sektöründe kar maıjı düşük bir il olduğunu dile getiren Azel Yapı İnşaat firma sahibi Aziz Elaldı, buna rağmen başka illere açılmadıklarım söyledi. Yıllarım Diyarbakır’a verdiklerini aktaran Elaldı, "Ancak zorunlu olarak değişik alternatifler aradık. Uzun yılar arayış içindeydik. Bu arayışımızı Diyarbakır dışına yoğunlaştırdık. Sonunda Ankara’ya yatırım karan aldık. Çok önemli bir projeyi başlatıyoruz. Ankara-Eskişehir karayolunda Ümitköy mevkiinde 11 dönüm alana, 38 katlı 200 konutluk 6 bin 500 metrekarelik iş merkezi inşaatına başladık. İnşaat teslim süresi 24 ay. Proje 25 milyon TL’ye mal olacak.


Projemiz Ankara’da sıralamaya girecek bir proje. 2013 yılı için yine Diyarbakır’da projelerimiz olacak" ifadesini kullandı.


Baba mesleği olan müteahhitliği sürdürdüğünü belirten Aziz Elaldı, şirketin bütün yönetimini tamamen devir aldıktan sonra üst gelir grubuna yönelik konut yapmaya başladığını anlattı. 2003 yılı itibarıyla başta Dicle Kent olmak üzere, şehrin farklı semtlerinde lüks konutlar yaptıklarından bahseden Elaldı, bugüne kadar toplam bin 500 konut yaptıklarım söyleyerek, “2007 yılında bölgenin ilk rezidans konutunu biz yaptık. Daha doğrusu bölgeyi rezidarisla biz tanıştırdık. Bizim için ailenin yaşam alanları çok önemli. Sürekli kaliteli üretim yapmaya dikkat ediyoruz. Bizi Azel yapan en önemli şey, tüketicimize verdiğimiz değerdir. Konut tesliminden sonra bile iki yıl boyunca ücretsiz servis hizmeti sunuyoruz. Bunu da Diyarbakır’da ilk olarak biz yaptık” dedi.


Konut sektörüne alternatif olarak farklı bir sektörde yatırım yapmak için araştırmalarının olduğunu sözlerine ekleyen Aziz Elaldı, Diyarbakır,  Ankara  veya başka bir şehirde hizmet ya da turizm sektörüne yönelik yatırım yapma planlan olduğunu dile getirdi. Son iki yılı kurumsallaşmaya ayırdıklarını ve kurumsallaşmalarım tamamladıklarım belirten Elaldı, toplam 600 kişi istihdam ettiklerini belirtti.


Dünya


Geri Dön