24 / 04 / 2024

Aziz Kaya İnşaat, Mersin'de yeni proje hazırlığında!

Aziz Kaya İnşaat, Mersin'de yeni proje hazırlığında!

Yaratıcı projelerle geniş ve ferah evler yapmayı ilke edinen Aziz Kaya İnşaat, kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetiyle 23 yıldır sektörde 30'a yakın inşaat projesini tamamladı.



Yaratıcı projelerle geniş ve ferah evler yapmayı ilke edinen Aziz Kaya İnşaat, kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetiyle 23 yıldır sektörde 30'a yakın inşaat projesini tamamladı. Daima yaptıkları işin arkasında olduklarını belirten Aziz Kaya İnşaat sahibi Aziz Kaya, şu anda Mersin'de 3 bloklu ve her daireye 1 bahçeli proje hazırladıklarını söyledi. 


-Sektördeki deneyim ve tecrübelerinizden bahseder misiniz? 


1992'den beri inşaat sektörünün içindeyim. Proje başlangıcı İstanbul'da gerçekleşti. Beni buraya yönlendiren  Adana  insanlarının sıcaklığı oldu. İstanbul Anadolu yakasında bir proje yaptık. Sonrasında Adana'ya yerleşip Adana'nın bütün semtlerinde çalışmalar gerçekleştirdik. Örneğin; Çağdaş Kent, Kaya Park Gold bunlardan bazıları. Tek apartman olarak da 30'a yakın projemiz hayata geçti. Satışlarda bizim tarafımızdan gerçekleşmektedir. 


-Adana'nın beklentileri nasıl? 


Adana imar durumları kapalı olduğu için çok gelişememekte. İlerdeki zamanlarda daha iyi olacaktır. 


-Tüketicinin sizden beklentileri neler? 


Farklı projeler istemekteler. Bizler de istekleri doğrultusunda yapmaya çalışıyoruz. 


-Sizi neden tercih etmeliler? 


Biz geniş ferah evler inşa ediyoruz. Küçük evleri 4+1 yapmaktan yana değiliz. Daha çok bu konuda eskiye yönelik büyük m2 evleri düşük fiyata sunmaya çalışıyoruz. Bizim yaptığımız inşaatlarda yüzme havuzu, jeneratör, ankastre, çocuk alanları gibi müşterinin bizden bekleyeceği her şey mevcut bulunmaktadır. Sağlam ve güvenilir firma olduğumuz için bizi tercih etmeliler. Önemli olan müşteriyi memnun etmektir. Daima yaptığımız işin arkasındayız. Daireler bittikten sonra satışa sunuyoruz. 


-Farklı projeleriniz var mı? 


Şimdi Mersin'de farklı bir projemiz mevcut. 13 dönüm üzerine 3 blok ve işyerleri yapıyoruz. Peyzaj alanı, oyun alanı yüzme alanı, sosyal tesis her daireye bir bahçe düşünüyorum. Kendi arsamıza değişik, güzel,konforlu ve iddialı bir projeye başlamayı hedefledik. 


-Sektörün güzel tarafları neler? 


Para kaybınız olmuyor. 


-Şu anki projeniz ne zaman bitip anahtar teslim olacak? 


2 ay içinde örnek dairemiz hazır olup 2017 sonuna kadar da projenin tam teslimi olacaktır. 


-Ailenizden sektöre devam eden var mı? 


Evet, 4 oğlum benimle çalışıyor. Aile şirketi olarak devam ediyoruz. Ben de babadan bu mesleği aldım. 


-İnsanlar daire alırken en çok nelere önem vermeli? 


Belediyeden projeyi incelemeleri gereklidir. Tapudan da mutlaka sorgulatmalılar. 



Posta Çukurova GAP


Haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Mersin'de çok farklı bir proje başlatacağını söyleyen Aziz Kaya, "Peyzaj alanı, oyun alanı yüzme alanı, sosyal tesis ve en önemli tarafı her daireye bir bahçe düşünüyorum" dedi

Yaratıcı projelerle geniş ve ferah evler yapmayı ilke edinen Toroslar Yapı, kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetiyle 23 yıldır sektörde 30'a yakın inşaat projesini tamamladı. Daima yaptıkları işin arkasında olduklarını belirten Toroslar Yapı'nın sahibi Aziz Kaya, şu anda Mersin'de 3 bloklu ve her daireye 1 bahçeli proje hazırladıklarını söyledi. 


30'A YAKIN PROJE 

1992 yılından beri sektörün içinde olduğunu söyleyen Aziz Kaya şöyle konuştu: "Biz bir aile şirketiyiz. 4 oğlumla birlikte çalışıyorum. Proje başlangıcım İstanbul. Ancak beni buraya yönlendiren Adana insanlarının sıcaklığı oldu. İstanbul Anadolu yakasında bir proje yaptık. Sonrasında Adana'ya yerleşip Adana'nın bütün semtlerinde inşaatlar yapmaya başladık. Örneğin; Çağdaş Kent, Kaya Park Gold gibi projeler hazırladık. Tek bloklu apartman olarak 30'a yakın proje yaptık." 


BİTİRİP SATIYORUZ 

"Tüketiciler bizlerden farklı projeler bekliyor. Geniş ferah evler inşa ediyoruz" diyen Aziz Kaya, "Bizim yaptığımız inşaatlarda yüzme havuzu, jeneratör, ankastre, çocuk alanları gibi müşterinin bizden bekleyeceği her şey mevcut bulunmaktadır. Sağlam ve güvenilir firma olduğumuz için bizi tercih ediyorlar. Önemli olan müşteriyi memnun etmektir. Bizler daima yaptığımız işin arkasındayız. Dairelerimizi bitirip ondan sonra satışa sunuyoruz" dedi. 


EV ALACAKLARA UYARI 

Mersin içinde farklı projeler düşündüğünü kaydeden Kaya, "13 dönüm üzerine 3 blok yapıyoruz. Peyzaj alanı, oyun alanı yüzme alanı, sosyal tesis ve en önemli tarafı her daireye bir bahçe düşünüyorum. Şu anda devam eden projelerimiz için 2 ay içerisinde örnek dairemizi hazırlayacağız. Ve 2017 yılının sonunda projemizi tamamlayacağız. Önümüzdeki süreçte başarılı projelere imza atacağız. Ev alacak olanlara bir çağrım var. Mutlaka belediyeden projeyi inceletin, tapudan sorgulatın, daha sonra satıcıyla görüşün" şeklinde konuştu. 


Sabah 


Geri Dön