19 / 04 / 2024

Aziz Kocaoğlu, İzmir'e yatırım çağrısı yaptı!

Aziz Kocaoğlu, İzmir'e yatırım çağrısı yaptı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, mimarlık, gayrimenkul ve inşaat endüstrisinin önemli isimlerini bir araya getiren Arkiparc 2011e katıldı. Kocaoğlu, gayrimenkul ve inşaat sektörlerinin temsilcilerine, İzmirde yatırım çağrısı yaptı



Arkitera Mimarlık Merkezince İstanbul Fulya Kongre Merkezinde düzenlenen Gelişen Kentler, Yeni Fikirler panelinde konuşmacı olan Kocaoğlu, gayrimenkul ve inşaat sektörlerinin yerli-yabancı temsilcilerine, İzmirde yatırım çağrısı yaptı.

Geleceğe koşuyoruz

İzmir Büyükşehir Belediyesinin yerelde kalkınma hedefi ve bu doğrultuda yaptıkları çalışmaları özetleyen Başkan Kocaoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak, ekonomik anlamda, göreve geldiğimizden çok daha iyi durumdayız. Kentimizi hizmet sektörü ve turizmde çeşitliliğe gidecek şekilde büyütmek istiyoruz. 2023 vizyonumuz, Akdeniz çanağında önemli bir oyuncu olmak. Bunun için çalışıyoruz, geleceğe koşuyoruz diye konuştu.

Aziz Kocaoğlunun özellikle Yeni İzmir, İnciraltı ve Yarımada bölgeleriyle ilgili açıklamaları, büyük ilgi gördü. Kocaoğlu, Arkiparc 2011de Karma Kullanım dalında birinci olan Çeşme Marinanın ödülünü de verdi.
Hürriyet


Geri Dön