20 / 04 / 2024

Aziz Torun: Gayrimenkul makas değiştirmeli!

Aziz Torun: Gayrimenkul makas değiştirmeli!

10 yılda çok gelişti Gayrimenkul Yatırım Dönüşüm canlılık getirecek Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı Aziz Torun, sektörün önemli değişim ve gelişim göstererek bugünlere kadar geldiğini dile getirdi...



Torun, "Gayrimenkul sektörü 10 yü öncesine kadar mahalle müteahhitliği seviyesindeydi. Ancak 10 yıl içinde Türkiye'nin hızlı büyümesine paralel sektör de çok hızlı büyüyüp gelişti. Gayrimenkulün bugün geldiği nokta gerçekten göz kamaştırıcı" şeklinde konuştu. 

Devir inovasyon devri rf. % Bugüne kadar müteahhitlik ve inşaat yapımının ön plana çıktığını belirten Aziz Torun, İstanbul'daki Gayrimenkul Zirvesi 13'te yaptığı konuşmada şöyle dedi: "Artık projelerin değer kazanması için yaptığımız ürünlerin katma değeri olması için proje geliştirmeye, inovasyona (yenilikçilik), yenüiğe gayrimenkul sektöründe önem verilmesi gerekiyor. 

. Marka ve marka kentler ülkelerin L önüne geçti. 

Türkiye'de de marka şehirler olmalı." Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, gayrimenkul sektörünün şehircilik anlayışı içinde ve bilime dayalı bir şekilde gelişmesinin en büyük arzusu olduğunu söyledi. Bayraktar "Önümüzdeki dönemde kentsel dönüşüm seferberliği ile Türkiye'yi afet risklerinden koruyarak yeniden yapılaşmasını sağlamayı amaçlıyoruz. 

Dönüşüm büyük bir ekonomik canlılık da getirecek" diye konuştu. 


Posta


Geri Dön