24 / 04 / 2024

Aziz Yıldırım, Bodrum Yalıkavak Villaları'nda oturmuş!

Aziz Yıldırım, Bodrum Yalıkavak Villaları'nda oturmuş!

Bodrum Yalıkavak'taki sitede kimlerin oturduğunu ya da evsahibi olduğunu bir bilseniz... Bir zamanlar futbolun kalbi burada atmış... Altı lüks villadan oluşan Yalıkavak Villaları'nda Aziz Yıldırım, Hakan Bilal Kutlualp, Oğuz Çarmıklı, Şansal Büyüka evsahi



 

Erdem Kırım'ın Radikal gazetesinde yayımlanan yazısı şöyle;

"Bodrum Yalıkavak. Yarımadanın, rüzgarı, balık restoranlarıyla ünlü bölgesi. Burada ilginç bir site var. Bölgeyle aynı ismi taşıyor. Toplam altı lüks villadan oluşan bir site. Geçen hafta Bodrum'a giden arkadaşların muhabbetine konu oldu bu site. Magazin basınına, özellikle Sezen Aksu ile yaşadığı ilişki sırasında hayli konu olan Önder Fırat, bu villalardan birinde yaşıyor. "Öyle bir sitede oturuyorum ki, komşuların kimi hapiste, kimi sattı gitti, kimi birbiriyle konuşmuyor. Böyle olunca da, bir tek benim villada hayat belirtisi var. Yani bir tek ben yaşıyorum" diye arkadaşlarımla konuşunca, benim de ilgimi çekti.

Sonrası kolay işti. Ufak bir araştırma yaptım. Arkadaşım Bodrum canavarı Suat Ekiz de sitenin fotoğrafını çekti. Size kimlerin oturduğunu ya da ev sahibi olduğunu yazsam, neden herkesin bu siteden tüydüğünü anlarsınız. İşte villaların ilk sahipleri: Aziz Yıldırım, Hakan Bilal Kutlualp, Oğuz Çarmıklı, Şansal Büyüka. Bunların villaları boş. Ya sattılar, ya gelmiyorlar. Yazdığım gibi, tek yaşayan Önder Fırat. Yani ekipten, futbolla ilgisi olmayan tek insan.

Aziz Yıldırım ve Hakan Bilal Kutlualp bir zamanlar Fenerbahçe için omuz omuza çalışırken, şu anda düşmanlar. Oğuz Çarmıklı, Nurol Holding Başkan Yardımcısı, Hasan Doğan döneminde Futbol Federasyonu'nda görev yaptı. Sansal Büyüka'yı hepimiz tanıyoruz. Demek, bir zamanlar futbolun kalbi, bu sitede atıyordu. Kim bilir ne günler, ne geceler geçmiş, ne muhabbetler yaşanmıştır. Ama bu insanları buraya getiren futbol, aynı siteyi dağıtan unsur oldu. Sitenin adı' Yalıkavak Villaları' fakat bana kalsaydı 'Dostlar Sitesi' koyardım. Amma eğlenceli olurdu."

Erdem Kırım / RADİKAL

 


Geri Dön