19 / 04 / 2024

B-Life Ataşehir Evleri ne zaman teslim edilecek?

B-Life Ataşehir Evleri ne zaman teslim edilecek?

Firma: Berberoğlu İnşaat ve Entegre İnşaat

Proje: B-Life Ataşehir Evleri

İzmir İl'i Çiğli İlçe' sinde yer alan proje Berberoğlu İnşaat ve Entegre İnşaat ortak imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede toplam 84 adet daire bulunuyor. Peki B-Life Ataşehir Evleri ne zaman teslim edilecek?



B-Life Ataşehir Evleri projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje  İzmir  İl'i Çiğli İlçe' sinde yer alıyor.


B-Life Ataşehir Evleri projesinde toplam 84 adet daire yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 65 metrekare ile 176 metrekare alan arasında değişiyor.


B-Life Ataşehir Evleri projesi toplam 5 bin 200 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje Berberoğlu İnşaat ve Entegre İnşaat ortak imzasıyla hayata geçiriliyor.


B-Life Ataşehir Evleri projesinde toplantı salonu, sinema odası, playstation odası ve çocuk oyun odası,fitness centrer,yüzme havuzu, çocuk oyun alanı gibi sosyal imkanları bulunuyor.

 

B-Life Ataşehir Evleri ne zaman teslim edilecek?

3 blok şeklinde yükselen projedeki daireler Ekim 2016 yılında teslim edilecek. Projedeki daireler 228 bin TL' den başlıyor ve 560 bin TL' ye kadar yükselen fiyatlarla satışa sunuluyor.


B-Life Ataşehir Evleri iletişim

Satış Ofisi Adres: Ataşehir Mh. 8020 Sokak No:3a Çiğli / İZMİR

Tel: +90 (532) 111 25 33

Web: http://www.blifeatasehir.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön