26 / 04 / 2024

Babacan Holding projelerini Emitt 2016’da turizmcilerle buluşturdu!

Babacan Holding projelerini Emitt 2016’da turizmcilerle buluşturdu!

Gayrimenkul, turizm ve enerji alanında yatırımları bulunan Babacan Holding 28 -31 Ocak 2016 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Emitt 2016’da Prime Suits ve Prime Palace projelerini tanıttı.



2002 yılından bu yana yeni yaşamlar inşa eden Babacan Holding, 28 - 31 Ocak 2016 tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslarası Turizm ve Seyahat Fuarı Emitt’e otel ve residence hizmetini bir arada sunduğu Prime Suites ve Prime Palace projeleriyle katıldı. Turizmcileri buluşturan fuarda Prime Suites ve Prime Palace projeleri ziyaretçilerden tam not aldı. 

Uzun veya kısa dönemli kiralama seçenekleriyle otel konaklama anlayışını kökten değiştiren Prime Suites; dar metrekarelere sıkışmış otel odaları yerine, 1+0,1+1, 2+1, 3+1’e kadar çeşitlenen, full eşyalı daire konseptinde hizmet sunuyor. Şehrin her noktasına kolay ulaşım imkanı veren Prime Suites, Basın Ekspres Yolu üzerinde, havaalanına sadece 10 dakika mesafede yer alıyor. CNR, Mall of İstanbul, Metro AVM gibi çekim merkezleri ile toplu taşıma ve ana yolların yanı başında bir yaşam konsepti sunan Prime Suites’te 116 daire bulunuyor. Ankastre mutfaktan beyaz eşyaya, düz ekran TV’den lüks tasarımlı banyoya, tam donanımlı bir evde bulunabilecek tüm konforu sağlıyor. Prime Suites ayrıca resepsiyon, kat hizmetleri, araç kiralama ve tatil organizasyonu, otopark gibi otel ayrıcalıklarından da faydalanmanızı sağlıyor. Prime Suites misafirleri, gün boyunca spor merkezi, açık yüzme havuzu, Türk hamamı ve SPA hizmetlerinden yararlanabiliyor.


Babacan Holding’in fuarda tanıttığı diğer projesi Prime Palace ise lüks otel konforunu 1+1, 2+1, 3+1 geniş teraslı süit dairelerinde, konaklama hizmetini ev konforuyla birleştiriyor. 2016 Eylül ayında tamamlanacak olan proje İstanbul Beylikdüzü’ndeki merkezi konumuyla tüm şehrin kesişim noktasında saray konforu yaşatıyor. Eşsiz deniz manzarası ve full ankastre detayları ile dikkat çeken Prime Palace’ın ilk 10 katı lüks otel, üst 10 katı ise rezidans olarak planlandı. Birçok ünlü markayı içinde barındıran alışveriş caddesi, Türk hamamı, sauna, tuz odası, açık yüzme havuzu, spor salonu bulunan Prime Palace, İstanbul’un yeni gözde yerleşim yeri Beylikdüzü’nde yerini alıyor. Prime Palace, metrobüse sadece 5 dakika yürüme mesafesinde, anaokulu, kolej, hastane, festival alanları ile Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinin tam ortasında konumlanıyor. 


Haber Zaman gazetesinde şöyle yer aldı;

Otel odası yerine ev kirala!

Babacan Yapı 2002'den bu yana inşaat sektöründe birçok proje geliştirdi. Şirket son olarak Turizm ve Seyahat Fuan Emitt'te Prime Suites ve Prime Palace projelerini tanıttı. 

Uzun veya kısa dönemli kiralama konseptiyle otel konaklamasına alternatif getiren projeler, Basın Ekspres Yolu üzerinde, havaalanına 10 dakika mesafede yer alıyor. 

Projede 1+0'dan başlayan konutlar ankastre mutfaktan beyaz eşyaya, düz ekran TV den lüks banyoya, tam donanımlı bir evde bulunabilecek tüm konforu sağlıyor. 


Zaman



Geri Dön