29 / 03 / 2024

Babacan Holding'ten yaz kampanyası!

Babacan Holding'ten yaz kampanyası!

Babacan Holding’in Esenyurt’ta hayata geçen projeleri Babacan Premium ve Babacan Palace, bu eşsiz projelerden ev sahibi olmak isteyenleri çok avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme planlarından oluşan Yaz Kampanyası ile buluşturuyor.



Babacan Holding’in Esenyurt’ta geliştirilen 1216 konutun yer aldığı projesi Babacan Premium ve 248 ünitenin yer aldığı Babacan Palace, Yaz Kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara kaçırılmayacak bir teklif sunuyor.


Kampanya kapsamında konut ve ticari ünitelerden oluşan Babacan Premium ve Babacan Palace’ta yerini almak isteyenler, peşinat ödemeden, yüzde 75 banka kredisi ve yüzde 25 teslimde ödeme fırsatından yararlanabiliyor. Kampanya kapsamında ayrıca 35 peşinat, geri kalan kısmı firma bünyesinde 50 ay ve 0 faiz ödeme seçeneği sunuluyor. Babacan Holding’in Yaz Fırsatları kampanyasında üçüncü bir seçenek olarak peşinat ödemeden 120 ay vade ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.


Her ihtiyaca yönelik 1+1, 2+1, 3+1 düz ve loft dairelere kadar geniş seçenekler sunulan Babacan Premium projesinde; 7 blok 1216 konut, kapalı AVM ve cadde dükkanları dahil toplam 102 ticari ünite yer alıyor. Eylül ayında inşasına başlanan projenin 1. etabının 2018 yılı Haziran ayında, 2. etabının ise 30 Aralık 2018’te teslim edilmesi planlanıyor.

Babacan Palace’deki Ayrıcalıklar

İngiliz ve Osmanlı mimarisinin görkemi ve tarihi dokusunun günümüz teknolojisi ve modern mimarı anlayışıyla bütünleştiği Babacan Palace, 5.000 metrekarelik bir alanda hayata geçiyor. 

Çok kısa sürede yabancı yatırımcıların da göz bebeği olan projede,  66 metrekare ile 287 metrekare arasında değişen ölçülerde 1 + 1, 2+ 1, 3+1 konut tipleri, ultra lüks 5 yıldız otel konsepti ile satışa sunuluyor.



Haber Posta Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Babacan Holding'in Esenyurt'taki Babacan Premium ve Babacan Palace evlerinde yaz kampanyası var. İsteyenler peşinat ödemeden, yüzde 75 banka kredisi ve yüzde 25 teslimde ödeme yapacak. Ayrıca yüzde 35 peşinat, geri kalan kısmı firma bünyesinde 50 ay ve Ofaiz ödeme seçeneği de sunuluyor. Üçüncü seçenekte ise peşinat ödemeden 120 ay vadeyle ödeme var. 

Posta Gazetesi


Geri Dön