19 / 04 / 2024

Babacan Port Royal'de 50 ay 0 faizle ev sahibi olma imkanı!

Babacan Port Royal'de 50 ay 0 faizle ev sahibi olma imkanı!

Babacan Holding, Babacan Port Royal'den ev almak isteyenler için yeni bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında Babacan Port Royal'de 50 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor..



Babacan Port Royal projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayın.


Babacan Holding, Babacan Port Royal'den ev almak isteyenler için yeni bir kampanya düzenledi. 


Buna göre konut alıcısı yüzde 0.59 faiz, 120 ay vadeyle veya 50 ay vade sıfır faizle ön talep döneminde ev sahibi olabilecek. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, 'Babacan Port Royal'i, residence ve home officeden oluşan karma bir yapı olarak hayata geçirdiklerini kaydetti. 

 

Projenin toplam 5 blok, 801 daire ve 80 adet ticari üniteden oluştuğunu belirten Babacan,' Babacan Port Royal'de bölgede emsalsiz bir kampanyayı hayata geçirdik. Hiçbir projede olmayan 0.59 faiz oranları ve 120 ay vadeyle konut yatırımını en kolay hale getiriyoruz, üstelik bu şartları kendi imkanlarımız dahilinde sunuyoruz. Çünkü, arazi kendimize ait. 'Babacan Port Royal'i bundan 2.5 yıl önce Özelleştirme İdaresi Başkanlığından aldığımız 16 bin 527 metrekare arazi üzerinde inşa ediyoruz" dedi.


Sefaköy’de inşa edilen Sefaköy Port Royal Evleri'nde daire teslimleri 2019 yılının ilk çeyreğinde yapılacak. 


Proje, Atatürk Havalimanı'na 3 dakika mesafede, Fatih Koleji ve Hotel Pullman'ın karşısında yer alıyor. 


Babacan Port Royal projesinin ortak kullanım alanları arasında yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi ortak alanlar mevcut.





Tel: 444 2 420

Web: http://www.babacanportroyal.com/


Geri Dön