16 / 04 / 2024

Babacan Premium basın toplantısı 9 Mart'a ertelendi!

Babacan Premium basın toplantısı 9 Mart'a ertelendi!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan ve Babacan Holding CEO Mehmet Babacan’ın ev sahipliğinde düzenlenecek basın toplantısının tarihi 09 Mart 2016 Çarşamba olarak değiştirildi.



Türkiye’nin önde gelen markalarından Babacan Holding, İstanbul’un farklı bölgelerinde gerçekleştirdiği yenilikçi projeleriyle pek çok iş ve yaşam alanına imza atıyor.



Son olarak yeni bir yaşam konsepti sunan, prim avantajı ve ulaşım olanaklarıyla kolaylık sağlayan Babacan Holding’in yeni projesi Babacan Premium Esenyurt’ta inşa ediliyor.


Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan ve Babacan Holding CEO Mehmet Babacan’ın ev sahipliğinde düzenlenecek basın toplantısının tarihi  09 Mart 2016 Çarşamba olarak değiştirildi.


Haber Taraf Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


BABACAN Yapı son projesi Babacan Premium Esenyurt'un lansman sürecini 8 Mart'ta başlatıyor. Yeni bir yaşam konsepti sunan, prim avantajı ve ulaşım olanaklarıyla kolaylık sağlayan Babacan Holdingin yeni projesi Esenyurt'ta yükseliyor. 


Babacan Premium 28 bin 500 metrekare alan üzerinde residence, , tower, terrace, home office, mail ve hotel kısımlarından oluşuyor. 152 bin metrekare inşaat alanına sahip Babacan Premium projesi 1.216 adet konut ve alışveriş merkezinde 102 ticari birimden meydana geliyor. Projenin ilk etabı 2018 yılının Haziran ayında teslim edilecek. Emlak Konut GYO Gelir Paylaşım Modeli ile hayata geçirilen Makro-Akyapı projesi Park Mavera ikinci etabı satışa sunuyor. Başakşehir Yeni Merkez'de inşa edilen Park Mavera 2'de 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşan 556 konut yer alıyor. Birinci etabı Kasım 2014'te hızla satılan Park Mavera projesi Emlak Konut'un en çok kazandıran ikinci projesi olarak gösteriliyor. 45 bin 389 metrekare alanda inşa edilecek ikinci etap 12 ile 23 kat arasında değişen 7 bloktan oluşuyor. Projenin sosyal donatıları arasında çift sosyal tesis, kapalı yüzme havuzlan, yürüyüş ve koşu parkurları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark yer alıyor. 372 bin metrekarelik rekreasyon alanına sahip Botanik Parka komşu durumdaki Park Mavera 2 için kayıtlar' www.parkmavera.com web sitesi üzerinden yapılabiliyor. 


Taraf




Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


İstanbul Esenyurt'ta 6'ncı projesine başlayan Babacan Holding'in patronu İbrahim Babacan, "Küçükçekmece ve Antep'te 2 yeni projemiz var. İstanbul'da kentsel dönüşüme bakıyoruz" dedi

Babacan Holding, İstanbul Esenyurt'taki 6'ncı projesi 'Babacan Premium'u satışa çıkardı. Projeye yoğun talep aldıklarını belirten Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, "Araziyi 45 milyon dolara 2015'te satın almıştık. Ön talep döneminde de yüzde 20'sini sattık. Aralık 2018'de tüm konutları teslim edeceğiz" dedi. 2016'yı yatırım yılı ilan ettiklerini söyleyen Babacan, "Küçükçekmece E-5 üzerinde ve Gaziantep'te iki yeni projemizi daha hayata geçireceğiz. Kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul'daki fırsatları değerlendireceğiz" diye konuştu. 


Metrekaresi 2 bin 800 lira 

7 blok ve 102 ticari üniteden oluşan bin 216 konutluk Babacan Premium'da metrekare fiyatları 2 bin 800 ila 3 bin 600 lira arasında değişiyor. İbrahim Babacan projenin lansman kampanyası hakkında şunları söyledi: "KDV oranı yüzde 1 olan Babacan Premium'da lansmana özel kampanya yaptık. Tüketiciyi yüzde 15 peşinat ve yüzde 15 indirimle ev sahibi yapıyoruz. Firma bünyesinde ise yüzde 25 peşin geri kalan kısmı için 48 aya kadar vadelendirme imkanı sağlıyoruz." 


1 milyar Liralık yatırım 

7 yılda yaklaşık 1 milyar liralık yatırım yaptıklarını söyleyen Babacan Holding CEO'su Mehmet Babacan "Sadece bu bölgede yapılan 5 projede başlangıçtan teslime kadar yatırımcılara yüzde 80 ila 110 arasında prim avantajı sağladık. Bu projede de en az yüzde 80 kazandıracağız" diye konuştu. 


Turizm atağı

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, 2016 yılı planları hakkında da bilgi verdi. Babacan, 2002'den bu yana 40'a yakın proje yaptıklarını belirterek, "2015'te gayrimenkul projelerimizin dışında Prime markamızla turizm yatırımlarımıza başladık. Güneşli'de Prime Suite markasıyla ilk otelimizin açılışını yaptık. Bu projeye yakın bir lokasyonda 248 odalı Prime Palas projesini yapacağız. Ayrıca Sefaköy'de de Port Royal adında üçüncü otelimiz olacak. Enerji ve lojistik alanında geleceğe dönük yatırımlar yaptık" diye konuştu. 


Sabah


Geri Dön