18 / 04 / 2024

Babacan Premium Beylikdüzü satılık!

Babacan Premium Beylikdüzü satılık!

Firma: Babacan Yapı

Proje: Babacan Premium

Babacan Premium Beylikdüzü satılık daire bilgileri haberimizde yer alıyor. Babacan Premium Beylikdüzü'nde firma bünyesinde 40 ay vade farkı olmadan ya da konut kredili ödemeler yapılıyor...




6 blok olarak tasarlanan Babacan Premium projesi 1.400 adet daire, alışveriş merkezi ve otel alanından oluşuyor. Babacan Premium projesi İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor.


Babacan Premium projesi iki etap olarak inşa ediliyor. İlk etabı Haziran 2018 yılında teslim edilecek olan Babacan Premium projesinin ikinci etabı Eylül 2018'de teslim edilecek.


Babacan Premium Beylikdüzü satılık konutların fiyatları 285 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Stüdyoların henüz satışa sunulmadığı Babacan Premium'da 1+1, 2+1, 3+1 daireler bulunuyor.


Babacan Premium projesinde firma bünyesinde 40 ay sıfır faizle ya da konut kredisi kullanarak ödeme seçenekleri bulunuyor. 28 bin 500 metrekare alanda inşa ediliyor olan Babacan Premium projesinde fitness, yüzme havuzu, sauna, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi sosyal donatılar olacak.



Tel: +90 212 876 18 08

Web: http://babacanyapi.com/default.asp?LanguageID=1

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön