29 / 03 / 2024

Babacan Yapı Crown Deluxe fiyat listesi!

Babacan Yapı Crown Deluxe fiyat listesi!

Firma: Babacan Yapı

Proje: Crown Deluxe

Babacan Yapı Crown Deluxe fiyat listesi 198 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Bahçeşehir Crown Deluxe Evleri ödemeleri 18 ay vade farksız yapılıyor...




Crown Deluxe projesi İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir ilçesinde hayata geçiriliyor.  Crown Deluxe  konut projesi  Babacan Yapı  imzasını taşıyor. Babacan Yapı Crown Deluxe fiyat listesi haberimizde yer alıyor.


Bahçeşehir Crown Deluxe projesi 360 adet konuttan meydana geliyor. Crown Deluxe projesi 2 blok olarak inşa ediliyor. Bahçeşehir Crown Deluxe ödemeleri yüzde 25'lik peşinat ödemesi yapıldıktan sonra kalanı 18 ay vade farksız ödeniyor.


Crown Deluxe Bahçeşehir projesinde yüzme havuzu, sauna, fitness center, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, dinlenme alanları, spor alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Babacan Yapı Crown Deluxe fiyat listesi!


Babacan Yapı Crown Deluxe fiyat listesi 198 bin liradan başlayarak, 700 bin liraya kadar yükseliyor. Babacan Yapı Crown Deluxe teslim tarihi ilk blok için 2013 yılının sonu olarak belirtiliyor. Crown Deluxe Bahçeşehir teslimleri ikinci blok için 2015 yılında başlıyor.


Bahçeşehir Crown Deluxe satış ofisi ile 0212 444 24 20 telefonundan görüşülüyor. 40 adet ticari ünitenin de yer aldığı Babacan Yapı Crown Deluxe projesi 13 bin metrekare alanda inşa ediliyor.


Bahçeşehir Crown Deluxe nerede?

Bahçeşehir Crown Deluxe adres : Akbatı AVM yanı Atatürk Bulvarı Esenkent Mevkii No:5 Bahçesehir / Istanbul


Babacan Crown Deluxe iletişim bilgileri

Telefon: (0212) 444 24 20 

Web adresi: www.crowndeluxe.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön