18 / 04 / 2024

Babacan Yapı Crown Deluxe ulaşım!

Babacan Yapı Crown Deluxe ulaşım!

Firma: Babacan Yapı

Proje: Crown Deluxe

Babacan Yapı Crown Deluxe ulaşım ; Crown Deluxe Bahçeşehir bölgesinde Akbatı AVM yanı Atatürk Bulvarı Esenkent Mevkii No:5 Bahçesehir / Istanbul adresinde yer alıyor...




Crown Deluxe projesi  Babacan Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Babacan  Crown Deluxe  projesi İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir bölgesinde inşa ediliyor. Babacan Yapı Crown Deluxe ulaşım ve adres bilgileri haberin devamında bulunuyor.


Bahçeşehir Crown Deluxe projesi 13 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 360 adet konutun yer aldığı Crown Deluxe Bahçeşehir projesi 2 blok olarak inşa ediliyor. 


Crown Deluxe Bahçeşehir projesinde 40 adet dükkan bulunuyor. Crown Deluxe Bahçeşehir teslimleri ilk bloktaki konutlar için 2013 yılının sonunda başlıyor. Bahçeşehir Crown Deluxe teslim tarihi ikinci bloktaki konutlar için 2015 yılı olarak belirtildi.


Crown Deluxe Bahçeşehir daire fiyatları 198 bin liradan başlangıç gösterilerek, 700 bin liraya kadar değişiklik gösteriyor. Crown Deluxe Bahçeşehir satış ofisi ile 0212 444 24 20 numaralı telefondan görüşülüyor. 


Bahçeşehir Crown Deluxe ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinat ödendikten sonra kalan tutar 18 ay sıfır faiz olarak firma bünyesinde vadelendiriliyor.


Babacan Yapı Crown Deluxe projesinde dinlenme alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar banyosu, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi imkanlar bulunuyor.


Babacan Yapı Crown Deluxe ulaşım!

Bahçeşehir Crown Deluxe adres : Akbatı AVM yanı Atatürk Bulvarı Esenkent Mevkii No:5 Bahçesehir / Istanbul


Babacan Yapı Crown Deluxe ulaşım!


Babacan Yapı Crown Deluxe ulaşım!


Babacan Crown Deluxe iletişim bilgileri

Telefon: (0212) 444 24 20 

Web adresi: www.crowndeluxe.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön