25 / 04 / 2024

Babacan Yapı'dan 1400 konutluk proje!

Babacan Yapı'dan 1400 konutluk proje!

Babacan Yapı, yeni projesi Babacan Premium da ön talep toplamaya başladı. Esenyurt ilçesinde 6 blok ve 2 etaptan oluşan projede rezidans. otel ve konut türünde 1400 konut yer alacak.



Babacan Yapı, 8-10 Eylül tarihleri arasında Dubai'de yapılacak Cityscape Global 2015 Fuarı'na Türkiye'den katılacak firmalar arasında yer alıyor. Şirket, Premium projesini ilk kez burada görücüye çıkararak, yabancı yatırımcılara tanıtacak. 


Babacan Yapı, yeni projesi Babacan Premium da ön talep toplamaya başladı. Esenyurt ilçesinde 6 blok ve 2 etaptan oluşan projede rezidans. otel ve konut türünde 1400 konut yer alacak. Projede aynca kapalı AVM ve cadde dükkanlan dahil toplam 115 ticari ünite de bulunacak. Babacan Premium'da konut fiyatları ön talep toplama döneminde 225 bin ile 650 bin lira arasında değişecek. 1+0'dan, 3+1'e düz ve loft dairelere kadar çeşitli seçenekler sunulan Babacan Premium projesinde 1+0 ve 1+1'ler mimarisi ve giriş çıkışı ayn olan kulede yer alırken, 2+1 ve 3+1'ler diğer 3 blok olan aile rezidanslarında konumlandınlacak. 


Eylül ayında inşasına başlanan projenin 1. etabının 2018 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanırken, 2. etabının ise 2018 yılı Eylül ayında teslimi planlanıyor. Dönüşüm kapsamında Babacan Premium projelerinde diğer projelerinde olduğu gibi huzurlu, güvenli bir yaşam alanı sunduklarını belirten Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, "Sadece konut değil, yeni yaşamlar üretiyoruz. 

Çıktığımız yolda 40'tan fazla proje yaptık. Babacan Premium ile Beylikdüzü bölgesindeki proje sayımızı 6'ya çıkanyoruz. 45 milyon dolar ödeyerek 2015 yılı başında satın aldığımız fabrika arazisinde kentsel dönüşüm kapsamında Babacan Premium projemizi gerçekleştiriyoruz. Her projemizin kendine özgü bir çizgisi mevcut. Kısa dönemde prim avantajı ve yüksek yaşam kalitesi sunan yeni projemiz Babacan Premium, yeşil alan, AVM, hotel apartment ve konforlu yaşamı bir arada bulma imkanı veriyor" şeklinde konuştu. 


Posta


http://babacanyapi.com/default.asp?LanguageID=1


Geri Dön