26 / 04 / 2024

Babaeski yol çalışmalarıyla modern bir görünüm kazanacak!

Babaeski yol çalışmalarıyla modern bir görünüm kazanacak!

Babaeski Belediyesi'nce yürütülen yol yapım çalışmaları sürüyor. Belediye Başkanı Abdullah Hacı, ilçeye kısa sürede modern bir görünüm kazandırılacağını belirtti.



Babaeski Belediyesi'nce yürütülen yol yapım çalışmaları sürüyor.


Belediye Başkanı Abdullah Hacı, yaptığı yazılı açıklamada, yol yapım çalışmalarının başarılı bir şekilde sürdürüldüğünü bildirdi.


Altyapı test çalışmaları ile kaldırım düzenleme çalışmalarının tamamlandığı ana arterlerde asfaltlama yapılacağını aktaran Hacı, ilçeye kısa sürede modern bir görünüm kazandırılacağını belirtti.


Çalışmaları kurban bayramına kadar tamamlamayı hedeflediklerini belirten Hacı, açıklamasında şunları kaydetti: "İlçemizin her bir yanında çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Amacımız Kurban bayramına kadar tertemiz bir Babaeskimizi vatandaşlarımıza sunmaktır. Altyapı test çalışmaları ile kaldırım düzenlemem çalışmasının tamamlandığı ana arterlerde sıcak asfaltlama çalışması yürüteceğiz. İlk olarak Lüleburgaz, Hastane yolları ile Kırklareli caddesini tamamlayacağız. İlçede yürüttüğümüz çalışmalar ile uzun yıllar boyunca altyapı ve üstyapı yatırımlarına ihtiyaç duyulmayacak. Çalışmalar ile birlikte Babaeski'ye modern bir görünüm kazandıracağız. Vatandaşlarımıza hizmet etmenin mutluluğu ve heyecanı içerisinde en iyi şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz."


Radikal


Geri Dön