23 / 04 / 2024

Bafra Fevzi Çakmak Mahallesi'ne yeni yol!

Bafra Fevzi Çakmak Mahallesi'ne yeni yol!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Fevzi Çakmak Mahallesi Melikşah, Tuğrul Bey, Fırat Sokaklarında yapılan asfalt ve Aktekke Mahallesinde yapılan beton yol çalışmalarını yerinde inceledi.




Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Fevzi Çakmak Mahallesi Melikşah, Tuğrul Bey, Fırat Sokaklarında yapılan asfalt ve Aktekke Mahallesinde yapılan beton yol çalışmalarını yerinde inceledi.


Başkan Şahin, Fen İşleri Müdürü Hüseyin Özdamar ile birlikte asfalt serimi ve beton yol yapan ekipleri ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu. İncelemelerde mahalle muhtarları Gültekin Sözen ve Şadi Yayla’da hazır bulundular.

 

Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Zihni Şahin, alt yapı ile ilgili sorunu olmayan ve doğalgaz hattı sonrasında bozulan yolları tüm imkânları seferber edip hava şartlarını da en iyi şekilde değerlendirerek Fen işleri ekiplerin gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

 

Şahin açıklamasında, “Doğalgaz hattı geçen tüm noktalarda yolların zemin tesviyesi ve oturma süreci biter bitmez en güzel şekilde düzenliyoruz. Bu kapsamda yürüttüğümüz çalışmalar çerçevesinde Fevzi Çakmak Mahallemizin Sokak ve caddelerini sıcak asfaltla düzenleyerek sorunsuz hale getiriyoruz. Şu ana kadar çeşitli mahalle ve sokaklarımızda toplam 26.500 ton sıcak asfalt yaptık. Yine bunun yanında şehrimizin 12 değişik noktasında 12.500 m² kaldırım yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Asfalt çalışmalarımız da hava şartları el verdiği sürece planladığımız şekilde diğer sorunlu yollarımızda devam edecek. Bütün bu çalışmaların yanında beton yol çalışmalarımız da devam ediyor. Beton yol çalışmalarımızın başladığı ekim ayından bu yana Doğanca’da 3040 m, Uluağaç’da 1800 m., Çalköy’de 450, Aktekke’de ise 400 m. beton yol yaptık. Bu mahallelerimizden Çalköy ve Aktekke mahallerimizde çalışmalarımız sürüyor. Çalköy beton yol çalışmalarını 764 m.’ye, Aktekke’de devam eden yol çalışmalarımızı da 700m.’ye tamamlayacağız. Bu çalışmaların peşinden de yine planlanan mahallelerimizde çalışmalarımız sürecek. Halkımıza hizmet etmek adına hedeflediğimiz çalışmaları devam ettirerek tüm sorunlara kalıcı çözümler bulmaya çalışıyoruz” dedi.

 

İncelemelerde vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Şahin’e mahalle sakinleri teşekkür etti.



Bafra Belediyesi


Geri Dön