19 / 03 / 2024

Bafra'da doğalgazın geleceği mahalle sayısı artıyor!

Bafra'da doğalgazın geleceği mahalle sayısı artıyor!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin 2 yıldan beri doğalgazın rahatlık ve konforunu yaşayan Bafralılara yeni yatırım müjdesi verdi. Şahin, Gazipaşa, Kemalpaşa ve Fevzi Çakmak Mahallelerinde de doğalgaz yatırımlarına başlanacağını söyledi...




Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’den 2 yıldan beri doğalgazın rahatlık ve konforunu yaşayan Bafralılara yeni yatırım müjdesi.


Samsun Bafra Belediye Başkanı yeni dönemle birlikte heyet kabullerine devam ediyor. Bu kapsamda Bafra ilçesi dahil olmak üzere Havza, Vezirköprü ve Ladik’te doğalgaz çalışmalarını yürüten Akmercan Deltagaz Bölge Müdürü Mustafa Sezen ve ekibi, Belediye Başkanı Zihni Şahin'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Bölge Müdürü Mustafa Sezen’e Deltagaz ekibinden Müşteriler Şefi Ömer Uysal, Yapım şefi Emre Şen, İşletme şefi Necmettin Erikci, Muhasebe şefi Remziye Alaca ve Burhan Sürül eşlik etti. 


Ziyarette doğalgaz çalışmaları konusunda Başkan Şahin’e kapsamlı bir rapor sunan Akmercan Deltagaz Bölge Müdürü Mustafa Sezen, ‘’Ekonomik ve çevreci bir yakıt olan doğalgaza Bafra halkının yoğun ilgi gösterdiğini, Bafra’ da bulunan konutların yüzde 64’ ünün doğalgaz konforuna ve rahatlığına kavuşturacak dağıtım hattının tesis edildiğini, bu amaçla şu ana kadar 135 km doğalgaz hattı yapıldığını ve 23 bin 500 konuta doğalgaz hattı götürüldüğünü, 9 bin 500 konutun da abone olduğunu aktardı. Ardından doğalgaz çalışmalarına her zaman destek olan Bafra Belediyesi Başkanı Sayın Zihni Şahin’e teşekkür ederim.’’ dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise,’’Doğalgaz çalışmalarının kendi döneminde başlandığını ve şu anda da doğalgazın Bafra halkının hayatının bir parçası olduğunu belirterek, şu ana kadar 11 mahallede doğalgaz kullanıldığını, 2014 yılında da yapılacak yatırımlar ile mahalle sayısının artacağını ifade etti. 


Şahin ayrıca,’’2014 yılında Altınkaya, Kızılırmak, Çilhane ve Büyükcami mahallelerinin tamamının doğalgaza kavuşacağını kısmi olarak da, Gazipaşa, Kemalpaşa ve Fevzi Çakmak Mahallelerinde de doğalgaz yatırımlarına başlanacağını müjdeledi.


Bölge Müdürü Sezen, doğalgaz kullanmak isteyen vatandaşların, iç tesisatlarını yetkili firmalara yaptırmaları konusunda uyararak, doğalgaz konusunda herhangi bir sorunla karşılaştıklarında 7/24 hizmet veren 187 numaralı acil hattı aramalarını belirtti. 



Haber Aktüel


Geri Dön