26 / 04 / 2024

Bafra’nın çehresi değişecek!

Bafra’nın çehresi değişecek!

Bafra’da kar yağışının ardından havaların mevsim normallerine dönmesi ile Bafra Belediyesi Fen İşleri ekipleri vakit kaybetmeden asfalt yama ve kaldırım çalışmalarına başladı.




Bafra’da kar yağışının ardından havaların mevsim normallerine dönmesi ile Bafra Belediyesi Fen İşleri ekipleri vakit kaybetmeden asfalt yama ve kaldırım çalışmalarına başladı. Ekiplerin Yaka Mahallesi'nde sürdürdüğü kaldırım yapımı çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Zihni Şahin, çalışmaların kısa sürede tamamlanması için talimat verdi.

 

Özellikle doğalgaz çalışmalarının yapıldığı cadde ve sokaklarda bakım ve onarıma önem verdiklerini belirten Başkan Şahin, "Bafra’mızın cadde ve sokaklarını modern hale getirip geleceğe hazırlamak adına var gücümüzle çalışıyoruz. Yaka Mahallesi’nde kaldırım yenileme çalışmalarımızı başlattık. Her kar yağışı sonrası muhakkak yollarda bozulmalar meydana geliyor. Belediye olarak karın kalkmasıyla birlikte bozulan bu yollarımızın onarımlarını yapıyoruz. Halkımız endişe etmesin, kısa sürede bozulan yollarımızın tamamının onarımı sağlanacaktır. Kaldırım ve asfalt çalışmalarımızı tamamladığımızda Bafra’mızın çehresi değişecek ve modern bir Bafra inşa edeceğiz" diye konuştu.

 

Yaka Mahallesi muhtarı Süleyman Özkan’da Başkan Şahin’e incelemeleri esnasında eşlik etti.




Bafra Belediyesi


Geri Dön