19 / 04 / 2024

Bafra'ya 800 ton asfalt!

Bafra'ya 800 ton asfalt!

Bafra Yün Pazarında'ki çalışmaların tamamlanmasından sonra Çaycılar Sokak’ta başlanan çalışmaların ikinci etabı da başladı. Başkan, tüm çalışmaları yerinde takip ediyor.




Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, gece ve gündüz demeden 15 Temmuz darbe girişimi ihaneti için bir yandan demokrasi nöbeti için meydanlarda yer alıp bu demokrasi nöbeti sırasında çeşitli organizasyonlar yapmaya devam ederken diğer yandan belediye hizmetleri noktasında çalışmaları yürütüyor. Yün Pazarında'ki çalışmaların tamamlanmasından sonra Çaycılar Sokak’ta başlanan çalışmaların ikinci etabı da başladı. Başkan, tüm çalışmaları yerinde takip ediyor.


Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin konu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sonu şehadete ulaşmakta olsa tüm bu mücadelemiz devam ederken, belediye olarak halkımıza hizmet noktasında da çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Yün Pazarında, kendi tesislerimizde ürettiğimiz 4.500 metrekare kaldırım, 3440 metre bordur taşı döşedik. 800 ton asfalt döktük. Bu çalışmayı tamamladıktan sonra Çaycılar Sokak’ta etaplı bir şekilde devam edecek çalışmaları başlattık. Bu çalışmalarda ise şu ana kadar 3.100 metrekare kaldırım ve 2500 metre bordur çalışması yaptık.  Buna devam edeceğiz. Ayrıca asfaltlama yapacağız. Asfalt ve kaldırım çalışmalarımız planladığımız mahalle ve sokaklarımızda devam edecektir.”



Bafra Belediyesi



Geri Dön