19 / 04 / 2024

Bağ Evleri satılık daire!

Bağ Evleri satılık daire!

Firma: Yazıcıoğlu İnşaat

Proje: Bağ Evleri

Bağ Evleri satılık daire bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Avrupa Yakası Güneşli Bağcılar'da Yazıcıoğlu İnşaat tarafından 5 blok olarak hayata geçirilen proje banka kredisi kullanımına uygun...



Bağ Evleri satılık daire bilgileri kapsamında projede satışa sunulan dairelerin tümü 2 oda 1 salon. Proje  Yazıcıoğlu İnşaat  imzası ile yükseliyor.


Bağ Evleri Güneşli Projesi lokasyon olarak, Atatürk Havalimanı'na 3 kilometre, Basın Ekspres Yolu'na 500 metre uzaklık mesafesinde yer alıyor. Projede banka kredisi kullanılabiliyor.


Daire teslimleri hemen gerçekleştirilen Bağ Evleri, 2 bin metrekare yeşil alana sahip. Projedeki daireler için minimum yüzde 25 peşinat veriliyor.


5 blok olarak planlanan Bap Evleri, toplam 70 adet daireden oluşuyor. Projenin ortak alanlarında; otopark, 24 saat kameralı güvenlik sistemi, fitness merkezi gibi alanlar bulunuyor.


Bağ Evleri satılık daire 


Bağ Evleri satılık daire kapsamında satışa sunulan 2 oda 1 salon daireler 78 metrekare, 98 metrekare ve 105 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.


 Kocasinan Merkez Mah. Malazgirt Cad. No: 47 / 2 Bahçelievler - İstanbul 


Telefon: 0212 489 36 80

Web Adresi: www.yaziciogluinsaat.com.tr

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön