24 / 04 / 2024

Bağcılar Batı Şehir satılık dükkan!

Bağcılar Batı Şehir satılık dükkan!

Firma: Emlak Konut GYO, Emlak Pazarlama Ege Yapı Group

Proje: Batışehir

Bağcılar Batı Şehir projesinde toplam 121 adet dükkan bulunuyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar' da yer alıyor. Bağcılar Batı Şehir satılık dükkan bilgilerinin detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.



Bağcılar Batı Şehir satılık dükkan ihalesi 13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 10:00'da yapılması planlanıyor. İhale Batı Şehir ofisinde ve açık artırma usulü yapılacak.


Bağcılar Batı Şehir satılık dükkan sayısı ise 121 adet olarak belirlendi. Satılık dükkanlar ihale kapsamındaki fiyatları 166 bin TL'den başlıyor.  Projedeki satılık dükkanlar 1 kilometre uzunluğunda ve açıkhavada alışveriş imkanı sunuyor. 


Bağcılar Batı Şehir toplamda 3 bin 226 konut yer alıyor. Projedeki konutların fiyatları ise 255 bin TL'den başlarken, Loca evler 216 bin TL'den, Premium evler 262 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Bağcılar Batı Şehir projesi TEM'den direk giriş imkanı sağlarken TEM-Basın Ekspres- Atatürk Havalimanı aksına komşu olarak bulunuyor. Proje günde yaklaşık 300 bin araç ve 1 milyon insanın geçiş güzergahında yer alıyor.


Bağcılar Batı Şehir iletişim

Adres: Göztepe mah. İstoç Oto Center yanı No:10 Bağcılar / İstanbul

Telefon:444 5 343

Web : www.batisehir.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön