18 / 04 / 2024

Bağcılar Belediyesi 2015 Faaliyet Raporu kabul edildi!

Bağcılar Belediyesi 2015 Faaliyet Raporu kabul edildi!

Bağcılar Belediyesi Meclis Toplantısı, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın, belediyenin 2015 Yılı Faaliyet Raporu ile ilgili yaptığı sunumla başladı. Toplantıda Bağcılar Belediyesi 2015 Faaliyet Raporu kabul edildi.




Bağcılar Belediyesi Meclis Toplantısı, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın, belediyenin 2015 Yılı Faaliyet Raporu ile ilgili yaptığı sunumla başladı. Bağcılar Belediyesi olarak ilçeye örnek gösterilen projeleri hizmete sunduklarını belirten Çağırıcı, “Hizmet kervanı 23’üncü yılımızda da emin adımlarla yoluna devam ediyor.” şeklinde konuştu.


Bağcılar’ın modern yaşam alanları, yeni iş merkezleri, sosyal ve kültürel tesisleriyle örnek gösterildiğinin altını çizen Çağırıcı, “Yerel yönetimlerde Bağcılar Modeli, diye bir model oluştu. Hizmetlerimiz ödüle layık görülüyor.  Hemşehrilemizin her birinin arzu ve isteklerine göre ilçemize katkı sağlayan projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Aldığımız ödüllerle de hizmet kalitemizi kanıtlıyoruz. Bize hizmet etmek için fırsat veren hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Bağcılar’da hizmete sundukları Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi, Engelliler Sarayı, 8 D Sinema ve Planetaryum, Dil Evi, 7 adet semt havuzu, yeni park ve bahçelerin, yoğun ilgi gördüğünü vurgulayan Çağırıcı, BİLMER ile de hemşehrilerinin belediyeye gelmeden 7 gün 24 saat başvuru yapabilmelerini sağladıklarını anlattı.



Bağcılar Belediyesi



Geri Dön