29 / 03 / 2024

Bağcılar Belediyesi’ne Golden City Awards'tan 3 ödül!

Bağcılar Belediyesi’ne Golden City Awards'tan 3 ödül!

Golden City Awards’ın düzenlediği yarışmada Bağcılar Belediyesi En İyi Engelliler İçin Yaşam Alanı Gelişim Projesi, En İyi İletişim Projesi ve En İyi Akıllı Teknolojisi Projesi kategorilerinde ödüle layık görüldü.



Hizmete sunduğu projeleri ile yurt içi ve yurt dışında örnek gösterilen Bağcılar Belediyesi üç ödüle birden layık görüldü. Golden City Awards’ın düzenlediği yarışmada Bağcılar Belediyesi En İyi Engelliler İçin Yaşam Alanı Gelişim Projesi, En İyi İletişim Projesi ve En İyi Akıllı Teknolojisi Projesi kategorilerinde ödüle layık görüldü.


Golden City Awards ‘ın, geleceğin şehirlerine önemli bir bakış açısı sağlamak, şehircilik alanında süregelecek pek çok faaliyetlerle kentlerin gelişmesine, markalaşmasına öncülük etmek, bölgesel, ulusal ve uluslarası arenada şehirlerin cazibelerinin arttırmak amacıyla ilk kez düzenlediği yarışmada ödüller sahiplerini buldu. 


Golden City Awards 2016 Marka Şehirler Ödül Töreni Şişli İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Törende En İyi Toplu Yaşam Projesi, En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi, En İyi Sağlık Projesi, En İyi Turizm Gelişim Projesi, En İyi Çocuk ve Sosyal Gelişim Alanı Projesi, En İyi Engelliler İçin Yaşam Alanı ve Gelişim Projesi, En İyi İletişim Projesi, En İyi Ulaşım Projesi ve En İyi Akıllı Kent Teknolojisi Projesi dalında ödüller sahiplerine verildi. 


Bağcılar Belediyesi, En İyi Engelliler İçin Yaşam Alanı ve Gelişim Projesi kategorisinde Engelliler Sarayı, En İyi İletişim Projesi kategorisinde e-Dönüşüm kapsamında Elektronik Belge Yönetim Sistemi Başvuru Yönetimi Merkezi ve En İyi Akıllı Kent Teknolojisi Projesi kategorisinde 3B (Bağcılar Belediyesi Bağlantısı) ile ödüle layık görüldü.


”ÖDÜLÜ BAŞKAN YARDIMCISI CEMİL ŞAHİN ALDI”

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı adına ödülü Başkan Yardımcısı Cemil Şahin, Altınkent Platform Başkanı Cenap Tuncer ile Altınkent Platform Üyesi Gönül Çağlar’ın elinden aldı.


“DİKKAT ÇEKEN 3 PROJE”

Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı, 2011 yılında hizmete sunuldu. 82 personelin görev yaptığı Engelliler Sarayı’nda 2500 engelli ve engelli yakını kursiyer aralarında kuaförlük, resim, ahşap, kek ve pasta yapımı gibi alanlarında da yer aldığı 35 branşta hizmet alıyor. 3B (Bağcılar Belediyesi Bağlantısı) Projesi ise ilçenin 22 mahallesindeki parklar, mahalle konağı ve bilgi evleri, sosyal tesisler ile kamu ve özel hizmet alanlarında hizmet veriyor. Üç yıl önce hizmete sunulan 3B’ye üye sayısı 105 bini geçti. e-Dönüşüm kapsamında Elektronik Belge Yönetim Sistemi Başvuru Yönetimi Merkezi 4 yıldır hizmet veriyor. İlçe sakinlerinin tüm başvuruları elektronik ortama aktarılıyor. Tüm işlemler elektronik ortamda gerçekleştiriliyor.





Geri Dön