16 / 04 / 2024

Bağcılar Damga Metro Göztepe fiyatlar!

Bağcılar Damga Metro Göztepe fiyatlar!

Firma: Damga Konut Yapı A.Ş

Proje: Damga Metro Göztepe

İstanbul Bağcılar'ın en büyük kentsel dönüşüm projelerinden olan Damga Metro projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor. Proje 8 bin 83 metrekare alan üzerinde yükseliyor...



Damga Metro Göztepe projesinde toplam 273 daireye yer veriliyor. İstanbul Bağcılar'ın en büyük kentsel dönüşüm projelerinden olan  Damga Metro Göztepe  projesi 8 bin 83 metrekare alana sahip.


Ön satış sürecinde olan Bağcılar Metro Göztepe projesinde daireler 3+1 olarak tasarlanıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 120 metrekare, 125 metrekare, 128 metrekare, 130 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. 


Bağcılar Damga Metro Göztepe fiyatlar!


Bağcılar Damga Metro Göztepe fiyatlar bilgisi kapsamında projedeki dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 750 TL'den başlıyor. Proje  Damga Konut Yapı A.Ş  imzasıyla yükseliyor. 


Yüzde 20 peşinat ve 30 aya varan vade imkanı sunulan projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanı da sağlanıyor. 


Göztepe Damga Metro'da, kamelyalar, süs havuzları, spor tesisleri, hamam, sauna, otopark gibi olanaklar da sunuluyor. Bağcılar Damga Metro Göztepe projesi İstoç, Oto Center ve Ticari Kurumlara, 3. Havalimanı yolu, TEM ve Basın Ekspres'e de yakın mesafede yer alıyor. 


Telefon: 0212 550 08 88  Web:

http://www.damgametrogoztepe.com 

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön