19 / 04 / 2024

Bağcılar Göztepe'de yeni bir spor salonu inşa ediliyor!

Bağcılar Göztepe'de yeni bir spor salonu inşa ediliyor!

Amatör sporun gelişmesi ve ülkemizi dünyada en iyi şekilde yetiştirecek sporcuların yetişmesi amacıyla önemli projelerin hizmete sunulduğu Bağcılar ilçesi yeni bir spor salonuna daha kavuşuyor.



Göztepe Mahallesi’nde inşa edilecek olan spor salonu buz pistinden yüzme havuzuna kadar bir çok dalda hizmet verecek.

Bağcılar Göztepe Mahallesi’nde yakında hizmete sunulacak olan dev spor salonu inşaatı hızla devam ediyor. 

Göztepe Mahallesi’nde hizmete sunulacak olan spor salonu toplam 127.170 metrekarelik kullanım alanına sahip olacak. Bağcılarlılara heyecan veren spor salonunda buz pisti de bulunacak. Yine ilçe sakinlerinin yüzeceği yüzme salonunun da yer alacağı tesiste, genel amaçlı spor salonu da hizmet verecek. Tesisin terası da restoran olarak inşa ediliyor. Tesislerden faydalanacak olan ilçe sakinleri araçlarını tesislerdeki otoparka park edebilecek.  

Toplam 3720 metrekarelik bina oturum alanına sahip olacak olan tesisin peyzaj alanı da 5520 metrekarelik alana kurulacak. 


SPORA DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ


Geleceğe doğru ve emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, gençler için Bilgi Evleri ile Gençlik Merkezlerini hizmete sunduklarını hatırlattı. Bağcılar’da sporun gelişmesi ve hak ettiği yere ulaşması amacıyla amatör spor kulüplerine destek verdiklerini anlatan Çağırıcı, “Bu anlamda ilçemizdeki hizmetlerin sunulmasında ve yeni tesislerin hayata geçirilmesinde bize katkıda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’a şükranlarımı sunuyorum.” dedi.  Göztepe Mahallesi’nde hizmete sunulacak olan spor salonunun önemini anlatan Çağırıcı, hemşehrilerinin çok amaçlı spor aktivitelerini yaparken aynı zamanda yeşilin hakim olduğu zengin peyzajlı bahçeden de faydalanacaklarını söyledi. 




Geri Dön