20 / 04 / 2024

Bağcılar Mehmet Akif Bulvarı yenileniyor!

Bağcılar Mehmet Akif Bulvarı yenileniyor!

Çevre düzenlemesi devam eden ve kaldırımlara aydınlatma sistemi kurulan Mehmet Akif Bulvarı hem sürücüler hem de yayalar için güvenli ve modern bir ulaşım yolu olarak hizmet verecek...




Bağcılar ilçesindeki yoğun trafik yükünü azaltan önemli yerlerden olan Mehmet Akif Bulvarı yeni çehresiyle dikkat çekiyor. Çevre düzenlemesi devam eden ve kaldırımlara aydınlatma sistemi kurulan Mehmet Akif Bulvarı hem sürücüler hem de yayalar için güvenli ve modern bir ulaşım yolu olarak hizmet verecek. 



Bağcılar Fatih Mahallesi’nde başlayan ve Bahçelievler sınırına kadar ulaşan Mehmet Akif Bulvarı’nı düzenleme çalışmaları süratle devam ediyor. 

İlçenin önemli ulaşım ağından birisi olan Mehmet Akif Bulvarı’ndaki kaldırımlar yenileniyor, yola asfalt dökülüyor. Ayrıca çalışma kapsamında Tavukçu Deresi’nin çevresine de beton bariyer yerleştiriliyor. Islah çalışması daha önce tamamlanan Tavukçu Deresi’nin 12 metreye kadar genişletildiğini hatırlatan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Fatih Mahallesi’nden başlayan Mehmet Akif Bulvarı’ndaki yenileme ve düzenleme çalışmalarının önemine dikkat çekti.  Bağcılarlıları modern yaşam alanlarına kavuşturduklarını ifade eden Başkan Çağırıcı, ulaşım sorununu çözmek için de önemli projeleri hayata geçirdiklerini ifade etti. Bu kapsamda yol genişletme ve aydınlatma çalışmalarının süratle devam ettiğini söyleyen Çağırıcı, sürücülerle yayaların can güvenliğini sağlamak için cadde ve kavşakları ışıklandırdıklarını, yolları asfaltladıklarını ve kaldırımları yenilediklerini ifade etti. 


KADİR TOPBAŞ BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM


Bağcılar’da hizmete sunulan projelere katkıda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a teşekkür eden Başkan Çağırıcı, “Mehmet Akif Bulvarı da ilçenin yoğun trafiğini rahatlatan bir güzergaha sahip. Yenileme çalışmaları kısa süre tamamlanacak. Kazaları en aza indirmek amacıyla Bulvar’a yeni aydınlatma sistemi kuruluyor. Yine İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Tavukçu Deresi’nin çevresine beton bariyerler inşa ediliyor. İlçemize katkıları için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’a çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.  



Geri Dön