25 / 04 / 2024

Bağcılar Mirage Residence ulaşım!

Bağcılar Mirage Residence ulaşım!

Firma: Sur Yapı

Proje: Mirage Rezidans

Bağcılar Mirage Residence ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli lokasyonunda bulunuyor. Projenin 2017 yılı Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.



Sur Yapı Mirage Konutları 1 oda 1 slaon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede 342 adet dairenin yanı sıra 60 adet mağaza da bulunuyor. 


Bağcılar Mirage Residence ulaşım bilgileri kapsamında projenin İstanbul'un Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli hattında yer aldığını söyleyebilmek mümkün. Satışları devam eden proje  Sur Yapı  tarafından inşa ediliyor. 


Güneşli Mirage Evleri fiyatları 356 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede banka kredili veya peşin olarak ödeme yapıldığında yüzde 10, lansmana özel ise yüzde 7 ek indirim fırsatı sağlanıyor. 


Teslim tarihi 2017 yılı Kasım ayı olarak belirlenen  Mirage Rezidans  Güneşli'de yüzde 25 peşinatta, yüzde 25'i teslimde, yüzde 50'si ise banka kredisiz 48 ay vade farksız taksit seçeneğiyle ödeniyor. 


Sur Yapı Mirage Residence'de çocuk havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, açık hava ve fitness alanı, güneşlenme ve gölgelik alanları, yüzme havuzu gibi ortak kullanım alanları yer alıyor. 


Bağcılar Mirage Residence ulaşım!

Adres: Güneşli Bağcılar Mahallesi, Yalçın Koreş Caddesi, No: 14 Bağcılar/İstanbul


Mirage Residence iletişim

Telefon: 0216 422 65 14

Web: www.suryapimirage.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön