29 / 03 / 2024

Bağcılar'a 343 araçlık otopark geliyor!

Bağcılar'a 343 araçlık otopark geliyor!

Bağcılar'a 343 araçlık otopark geliyor. BAĞCILAR Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin de katkısıyla ilçede 343 araçlık üç katlı otopark inşa edecek.Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ulaşım sorununu çözeceklerini belirtti.



Toplam 13 bin 336 metrekarelik bir alana inşa edilmesi düşünülen üç katlı otopark 343 araç kapasiteli olacak. Plana göre inşası düşünülen tesisin teras katında ise 3 bin 334 metrekarelik bir alan da Pazar yeri olarak kullanılacak. Yine, pazarın kurulmadığı günlerde de bu alan otopark alanı olarak halkın hizmetine tahsis edilecek.


ULAŞIM SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ


Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ulaşım sorununu çözeceklerini belirterek, “Ulaşım hizmetleri başta olmak üzere, Bölge Parkımız için, Gençlik Merkezimiz için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’a çok teşekkür ediyorum. Kirazlı-Metrokent metro hattı Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı. Yine Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattı sözleşmesi de yüklenici firma ile İBB tarafından imzalandı. Avrupa otobanı ve havaalanı aksı üzerindeki ilçemizde, kentsel dönüşüm ile otopark meselesi çözülmüş olacak, yeşil alanlarımız da Avrupa standartlarına ulaşmış olacak.”


Akşam


Geri Dön