26 / 04 / 2024

Bağcılar'da çiçek dikimi projesi başlatıldı!

 Bağcılar'da çiçek dikimi projesi başlatıldı!

Bağcılar’da meydanlar, park, bahçe ve kavşaklar her mevsim değişik türde ve renkte çiçeklerle donatılıyor. Bağcılar'da park, bahçe ve refüjlere binlerce menekşe, süs lahanası, beliz çiçeği dikildi.



Bağcılar’da meydanlar, park, bahçe ve kavşaklar her mevsim değişik türde ve renkte çiçeklerle donatılıyor. Bağcılar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin 22 mahallesindeki park, bahçe ve refüjlere binlerce menekşe, süs lahanası, beliz çiçeği dikildi.


Nostalji bahçeleri, parklar, bahçeler ve yeni kavşaklar inşa edilen Bağcılar, her mevsim rengarenk çiçeklere de ev sahipliği yapıyor.

Kış mevsimine girdiğimiz bu günlerde de çalışmalarını aralıksız sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yapılan çalışmalar kapsamında her mevsime uygun farklı çiçekler dikiyor. Ekipler; bahçeler, parklar, kavşaklar ve refüjleri kışlık ve mevsimsel çiçeklerle donattılar.


BİNLERCE TÜRDE ÇİÇEK DİKİYORUZ

Bağcılar’ı adına yakışır bahçelere ve parklara kavuşturduklarının altını çizen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Meydanlarımızı, parklarımızı ve kavşaklarımızı çiçeklerle donatıyoruz. 50 bin menekşe, 3 bin süs lahanası, 2700 de belize çiçeği diktik. Hemşehrilerimin de bize verdiği destekle çevremizi daha temiz ve göze daha hoş gelecek şekilde düzenliyoruz. Onlara layık yeni yaşam alanları kuruyoruz. Bu çalışmalarımıza ilaveten park ve bahçelerimizde ağaç budama çalışmalarımız da aralıksız devam ediyor.” diye konuştu


Geri Dön