25 / 04 / 2024

Bağcılar'da yeni belediye binası heyecanı!

Bağcılar'da yeni belediye binası heyecanı!

Bağcılar'da, Güneşli Mahallesi'nde inşa edilen yeni belediye hizmet binasının heyecanı yaşanıyor. Yeni bina , kapalı alanı ve toplam 419 araçlık otoparkının yanı sıra botanik bahçeye sahip olacak.



Bağcılar'da yeni belediye hizmet binasının heyecanı yaşanıyor. 1992'den beri kullanılan Güneşli Mahallesi’ndeki hizmet binasının yerine inşa edilecek olan Bağcılar Belediyesi Hizmet Binası, kapalı alanı ve toplam 419 araçlık otoparkının yanı sıra botanik bahçeye sahip olacak. Yeni hizmet binası ilçenin hizmet ve yaşam merkezi haline gelecek.


Bağcılar Belediyesi hizmet binası, toplam 22 bin 950 metrekarelik bir arsa alanına sahip. Hizmet binasının bahçesinde ziyaretçilerin egzersiz yapma imkanı bulacağı yürüyüş yolları, dinlenme amaçlı oturma grupları, süs çiçekleri ve 18 bin metrekarelik yeşil alan da yer alacak.


Yaklaşık 37 bin metrekarelik kapalı alana sahip olacak Bağcılar Belediyesi hizmet binası 2 bodrum kat ve zemin kat + 5 kat olacak şekilde hizmet verecek. 


Projeye göre, hizmet binasının içerisinde 171 araçlık otopark da bulunacak Yine, ayrıca yeşil alanın altında inşa edilecek ek otopark ise 248 araçlık kapasitede olacak. Böylece toplam 419 araçlık otopark bulunacak. Bağcılar Belediyesi Hizmet Binası sosyal yaşam alanlarına da sahip olacak. 



Milliyet 


Geri Dön