29 / 03 / 2024

Bağcılar’ın çehresi kentsel dönüşüm ile değişiyor!

Bağcılar’ın çehresi kentsel dönüşüm ile değişiyor!

Bağcılar’da Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında depreme dayanıklı ve otoparklı yeni konutlar inşa ediliyor. Proje kapsamında ilçe ayrıca yeni park ve bahçelere de kavuşuyor. Bu kapsamda inşa edilen Kazım Karabekir Parkı da yakında hizmete sunulacak.



Bağcılar’da Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında depreme dayanıklı ve otoparklı yeni konutlar inşa ediliyor. Proje kapsamında ilçe ayrıca yeni park ve bahçelere de kavuşuyor. Bu kapsamda inşa edilen Kazım Karabekir Parkı da yakında hizmete sunulacak. Değişik bitki çeşitlerine ev sahipliği yapan parkta, oyun grupları, metal kameriye, yürüyüş yolu gibi her yaştan ilçe sakininin hoşça vakit geçireceği alanlar bulunuyor.


Bağcılar’ın çehresi Kentsel Dönüşüm Projesi ile inşa edilen yeni yaşam alanlarıyla değişiyor. Kazım Karabekir Mahallesi 5. Sokak’ta inşa edilen 1.172 metrekarelik kullanım alanına sahip olan Kazım Karabekir Parkı’nda insanların hoşça vakit geçirmesi için her şey düşünüldü. Parkın 450 metrekarelik yeşil alanı ıhlamur, şimşir, alev, kartopu, gül, taflan gibi renkli ve göz alıcı bitkilerle donatıldı. 

Park ayrıca ailelerin huzurlu ve rahat vakit geçireceği bir ortam da sağlıyor. Toplam 180 metrekarelik alanda çocukların hoşça vakit geçirebileceği oyun grubu bulunuyor. Bu alanda çocuklar Kale Oyun Grubu ile Temalı Gemi Oyun Grubunda oyun oynayacak. Çevresinde asfalt yürüyüş yolu da bulunan Parkın zemini de renkli kauçuk ile kaplandı. 


“KENTSEL DÖNÜŞÜM İLE İLÇEMİZİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR” 

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında depreme dayanıklı, yeraltı otoparklı ve yeşil alanı daha fazla olan konutlar inşa inşa ettiklerini ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar’da kentsel dönüşümü vatandaşla yüzde yüz mutabakata vararak sürdürdüklerini anlattı. Proje kapsamında ilçeye yeni park ve bahçeler de inşa ettiklerini anlatan Çağırıcı, inşaatı kısa sürede tamamlanan Kazım Karabekir Parkı’nı da hizmete sunacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Çağırıcı, “Parkımız ilçemize ve hemşehrilerime hayırlı olsun.” dedi.





Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Bağcılar'da Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında depreme dayanıklı ve otoparklı yeni konutlar inşa ediliyor. Proje ile ilçe yeni park ve bahçelere de kavuşuyor. Bu kapsamda inşa edilen Kazım Karabekir Parkı yakında hizmete sunulacak. Parkın 450 metrekarelik yeşil alanı ıhlamur, şimşir, alev, kartopu, gül, taflan gibi renkli ve göz alıcı bitkilerle donatıldı. Park ayrıca ailelerin huzurlu ve rahat vakit geçireceği bir ortam da sağlıyor. Toplam 180 metrekarelik alanda çocukların hoşça vakit geçirebileceği oyun grubu bulunuyor. Bu alanda çocuklar Kale Oyun Grubu ile Temalı Gemi Oyun Grubu'nda oyun oynayacak. Çevresinde asfalt yürüyüş yolu da bulunan parkın zemini de renkli kauçuk ile kaplandı. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar'da kentsel dönüşümü vatandaşla yüzde yüz mutabakata vararak sürdürdüklerini anlattı. Proje kapsamında ilçeye yeni park ve bahçeler de inşa ettiklerini anlatan Çağırıcı, inşaatı kısa sürede tamamlanan Kazım Karabekir Parkı'nı da hizmete sunacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.




Habertürk 




Haber Gazetem İstanbul Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Bağcılar'da Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında depreme dayanıklı ve otoparklı veni konutlar inşa ediliyor. Proje kapsamında ilçe ayncayeni park ve bahçelere de kavuşuyor. Bıı kapsamda inşa edilen Kazım Karabekir Parkı da yakında hizmete sunulacak. Değişik bitki çeşitlerine ev sahipliği yapan parkta, oyun gruplan, metal kameriye, yürüyüş yolu gibi her yaştan ilçe sakininin hoşça vakit geçireceği alanlar bulunuyor. Bağcılar'ın çehresi Kentsel Dönüşüm Projesi ile inşa edilen veni yaşam alanlanyla değişiyor. 



Gazetem İstanbul


Geri Dön