29 / 03 / 2024

Bağdat Caddesi'nin müteahhitleri dernekleşti!

Bağdat Caddesi'nin müteahhitleri dernekleşti!

Bağdat Caddesi' ndeki (Cadde) müteahhitler, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile sağlıklı iletişim kurabilmek gibi nedenlerle Kentsel Yaşam Yatırımcıları Derneği' ni kurarak tek ses olma kararı aldılar...




Bağdat Caddesi'ndeki (Cadde) müteahhitler, son dönemde kentsel dönüşüm konusunda yaşanan sıkıntılar, halkın bilinçlendirilmesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile sağlıklı iletişim kurabilmek gibi nedenlerle Kentsel Yaşam Yatırımcıları Derneği'ni kurarak tek ses olma kararı aldılar. Çalışmalar caddenin en eski yap-satçılarından biri olan Sadıkoğulları şirketinin sahibi Mehmet Sadıkoğlu önderliğinde yürütülürken, Aydoğan İnşaat'ın sahibi İrfan Aydoğan'ın da destek verdiği derneğin bir ay içinde kurulması planlanıyor. 


Bağdat Caddesi'nin yap-satçı müteahhitleri olarak tek çatı altında toplanmak için bu derneği kurmaya karar verdiklerine işaret eden Aydoğan inşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, "Dernek kurmaya karar verdikten sonra 120 inşaatçıyı geçtiğimiz haftalarda Büyük Kulüp'te topladık" diyor. Kentsel Yaşam Yatırımcıları Derneği'nin yönetim kurulunda Mehmet Sadıkoğlu, İrfan Aydoğan, Zikrullah Turan, Hakan Şişik, Aydoğan Selimoğlu gibi isimler de bulunuyor. 



Ekonomist


Geri Dön