23 / 04 / 2024

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'ne yeni arıtma tesisi yapılacak!

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'ne yeni arıtma tesisi yapılacak!

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), günlük 1000 metreküplük atık suyu temizleyecek arıtma tesisinin yapımı için düğmeye bastı.



Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), günlük 1000 metreküplük atık suyu temizleyecek arıtma tesisinin yapımı için düğmeye bastı.  Arıtma tesisinin yanı sıra aynı zamanda doğalgaz basınç düşürme istasyonu da kuracak olan BAYOSB, böylelikle hem doğanın korunmasını sağlayacak hem de müteşebbislerini çevreci ve ucuz enerjiyle buluşturacak.


'Çevreci' sıfatı


Şimdiye kadar verilen ruhsatlara göre bölgede 2016 yılı sonunda 20 fabrikanın inşaatının tamamlanacağını ve bunların 10'unun üretime geçeceğini müjdeleyen BAYOSB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Telseren, 2017 yılı sonu itibariyle toplamda 40 fabrikanın faaliyete geçeceğini ve ilk etap için öngördükleri hedeflerine ulaşacaklarını söyledi. Ülke ekonomisinin kaybedecek zamanının olmadığının ve bir an evvel yatırımcılara uygun koşullar sağlamak istediklerinin altını çizen Telseren, "Birkaç ay içinde ihaleye çıkıp bu iki yatırıma başlayacağız. Avantajlarımız listesine artık 'çevreci' sıfatını da ekleyerek arıtması da olan bir OSB haline geleceğiz" dedi. Telseren, "Yönetim ve müteşebbislerimiz olarak güzel bir hava yakaladık. Sakin ve emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz" diye konuştu.


Yeni Asır 



Haber Bursa Kent Gazetesi''nde şu şekilde yer aldı ;



Başta lojistik olmak üzere, tamamlanmış altyapı ve enerji avantajı sayesinde yatırımcıların ilgi odağı olan Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), günlük 1000 metreküplük atık suyu temizleyecek arıtma tesisinin yapımı için düğmeye bastı. Arıtma tesisinin yanı sıra aynı zamanda doğalgaz basınç düşürme istasyonu da kuracak olan BAYOSB, böylelikle hem doğanın korunmasını sağlayacak hem de müteşebbislerini çevreci ve ucuz enerjiyle buluşturacak. 


40 FABRİKA 


Kısa bir süre önce 20 milyon liralık ikinci etap altyapı çalışmalarını başlatan BAYOSB'de, yatırımlar ardı ardına geliyor. Şimdiye kadar verilen ruhsatlara göre bölgede 2016 yılı sonunda 20 fabrikanın inşaatının tamamlanacağını ve bunların 10'unun üretime geçeceğini müjdeleyen BAYOSB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Telseren, 2017 yılı sonu itibariyle toplamda 40 fabrikanın faaliyete geçeceğini ve ilk etap için öngördükleri hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.




Bursa Kent


Geri Dön