23 / 04 / 2024

Bahadır İnşaat, Kayseri'de yeni projelerini tanıttı!

Bahadır İnşaat, Kayseri'de yeni projelerini tanıttı!

Beş yıldır Kayseri'de inşaat alanında bir çok projeye imza atan Bahadır İnşaat, yeni projelerini, yemekli bir toplantıda tanıttı. Bahadır İnşaat alışılmışın dışında bir proje yapma fikrinde...




Beş yıldır Kayseri'de inşaat alanında bir çok projeye imza atan Bahadır İnşaat, yeni projelerini, yemekli bir toplantıda tanıttı. 


Yemekte konuşan Bahadır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Özbek, “Biz sizleri buraya davet ederken 5 yıllık bir hayatımızı da sizlerle paylaşmak istedik. İmar ve alt yapısıyla ülkemize örnek gösterilen şehrimize muhteşem bir proje kazandırmak hayallerimizi süslemekteydi. Özellikle arsa çalışmaları ve uzlaşmalarımız yıllarımızı aldı. Projenin konseptini belirlemeden önce İstanbul ve  Ankara  şehirlerimizde onlarca proje gezdik, gördük. Her yerden bir fikir aldık, her detayı en ince ayrıntısına kadar düşündük. İstedik ki alışılmışın ötesinde bir yaşam alanı oluşturalım. Sıradanı herkes yapıyor, biz alışılmışın dışında sıra dışı bir eser yapalım dedik. Terk edilen alanlara cami, okul, sağlık ocağı gibi yerler yapalım dedik. Okul, cami, sağlık ocakları gibi yapıları inşaat firmamız yapacak ve finansmanını ise Hacı Mehmet Yıldırım amca karşılayacak. Allah onun amel defterini inşallah kıyamete kadar açık tutar” dedi.


Doğu Rehberi


Geri Dön