28 / 03 / 2024

Bahadır Kayan ÇCSİB yeni Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Bahadır Kayan ÇCSİB yeni Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Üretim ve ihracatta dünyanın en büyükleri arasında yer alan üç sektörün çatı örgütü Çimento, Seramik, Cam ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB), dün yapılan seçimli Genel Kurulu ile yeni yönetimini seçti...




Üretim ve ihracatta dünyanın en büyükleri arasında yer alan üç sektörün çatı örgütü Çimento, Seramik, Cam ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB), dün yapılan seçimli Genel Kurulu ile yeni yönetimini seçti.


Geçen yıl 3,4 milyar dolar ihracat gerçekleştiren ÇCSİB’de yeni Yönetim Kurulu Başkanı, seramik sektöründe tecrübesi ile tanınan Bahadır Kayan oldu.


 

Üretim ve ihracatta dünyanın en büyükleri arasında yer alan üç sektörün tek çatı örgütü olan Çimento, Seramik, Cam ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB), dün gerçekleştirilen seçimli Genel Kurulu ile 11 kişilik yeni yönetimini belirledi. Geçen yıl 3,4 milyar dolarlık ihracata imza atan ÇCSİB’de yeni Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Kayan oldu.


Bir önceki yönetimde başkan yardımcılığı görevinde bulunan Bahadır Kayan, seramik sektöründe tecrübesi ile tanınıyor. Kayan, halen sektörün en köklü ve güçlü şirketlerinden Kale Yapı Ürünleri Grubu’nda Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı görevini yürütüyor.

 

Yönetim, sektörün uzman kadrosundan oluştu


Türkiye ihracatında yerli kaynakları en fazla kullanan ve ithal ürünlere bağımlılığı en az olan stratejik sektörler çimento, cam ve seramikte, Bahadır Kayan’ın başkanlık edeceği yeni yönetim kurulu; Ekom Eczacıbaşı Dış Ticaret A.Ş., Eleks Dış Ticaret A.Ş., Ece Banyo Gereçleri Sanayi Ticaret A.Ş., Çimentaş  İzmir  Çimento Fab. T.A.Ş., H.C. Trading B.V., Batı Çim Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş., Sançim Bilecik Çimento, Maden, Beton, Sanayi Ticaret A.Ş., Paşabahçe Cam Sanayi Ticaret A.Ş., Trakya Cam Sanayi A.Ş. ve Anadolu Cam Sanayi A.Ş. temsilcilerinden oluşuyor.  


Geri Dön